Γ’ Εθνική: Με τον «κάπτεν» Γιάννη Καραγκιόζη ο Ορφέας Ξάνθης! Η αποστολή για το ματς με το Σιδηροχώρι

 

Πάνοπλος είναι ο Ορφέας Ξάνθης, που θέλει μόνο τη νίκη, για το ματς της Κυριακής (15:00, LIVE ThrakiSportS) με την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και ο Μπάμπης Χατζημεστής ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα μετά την προπόνηση της Παρασκευής που όπως πάντα είναι η τελευταία δυνατή για την ομάδα του Ορφέα, ο Μπάμπης Χατζημεστής ανακοίνωσε τους 18 εκλεκτούς του για το παιχνίδι με την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου την Κυριακή στο γήπεδο του ΑΟΞ, από το οποίο η ομάδα της Ξάνθης θέλει οπωσδήποτε το τρίποντο.

Στην αποστολή επέστρεψε και ο Γιάννης Καραγκιόζης που τελικά αποθεραπεύτηκε σε ένα μεγάλο βαθμό γρηγορότερα απ’ότι προβλεπόταν και παρ’όλο που δεν αναμένεται να ξεκινήσει βασικός, ενδεχομένως θα πάρει χρόνο ερχόμενος από τον πάγκο, ενώ μοναδικός απόντας είναι ο Ηλίας Μακράκης που την περασμένη εβδομάδα είδε την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Αναλυτικά την αποστολή του Ορφέα απαρτίζουν οι: Αθανασίου, Ρούφος, Κιουρτ, Ζιγκολάρι, Καραγκιόζης Β., Καραγκιόζης Γ., Κατρανίτσας, Μαλαδένης, Μαυρόπουλος, Μουμίν Ογλού, Μπουνταγκίδης, Μπαϊρακτάρ, Ξαντινίδης, Πασχαλάκης, Τζαμπάζ, Τορομανίδης, Χατζηπαππάς, Ιμέρ.