Οι αθλητικοί σύλλογοι που θα λάβουν μέρος στο μεγάλο συλλαλητήριο της Ορεστιάδας για τους δύο Έλληνες αξιωματικούς

 

Συλλαλητήριο για την υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται σε φυλακή της Αδριανούπολης στην Τουρκία διοργανώνεται αυτή την Κυριακή 11 Μαρτίου στην Ορεστιάδα, και στο οποίο συμμετέχουν και αρκετοί αθλητικοί σύλλογοι.

Την ανακοίνωση για τον συλλαλητήριο έκανε ο Κώστας Καραΐσκος εκδότης του εντύπου «Αντιφωνητής» της Θράκης, σε συνέντευξή του στον Focus Fm της Θεσσαλονίκης. Ο Καραϊσκος ήταν εκ των ομιλητών στο μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που διοργανώθηκε στην Θεσσαλονίκη.

«Είναι σημαντικό η συμμετοχή να είναι απ’ όλη την Ελλάδα, έτσι ώστε να σταλεί ένα δυνατό μήνυμα», είπε χαρακτηριστικά. Σε διαδικτυακή πρόσκληση που κυκλοφορεί για το συλλαλητήριο εξάλλου αναφέρεται πως πρέπει όλος ο λαός του Έβρου να δώσει το παρόν, «χωρίς κομματικές ταυτότητες».

Μάλιστα στο συλλαλητήριο έχουν κάνει ήδη γνωστό πως θα δώσουν το «παρών» και αρκετοί αθλητικοί σύλλογοι από όλο τον Έβρο. Συγκεκριμένα έχουν δηλωθεί ότι θα συμμετέχουν και περιλαμβάνονται ήδη στην σχετική αφίσα ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Ορεστιάδας «Ρήσος», ο ΜΑΣ Άρδας Καστανέων,  ο ΑΕΣ Ορφέας Σοφικού, ο Σκοπευτικός Όμιλος Ορεστιάδας, Ορφέας Δικαίων, ο ΜΓΣ Ορέστης Ορεστιάδας, ο Άθλος Ορεστιάδας αλλά και πολλοί ακόμα πολιτιστικοί φορείς του Έβρου και όλης της Θράκης, όπως βλέπετε παρακάτω στις φωτογραφίες.