Τα καρφιά της Ελένης Χατζίδου για την πρωταθλήτρια του στίβου Κατερίνα Δαλάκα

 

Με εξομολογητική διάθεση επέστρεψε η Ελένη Χατζίδου από τον ‘Αγιο Δομίνικο και αποφάσισε να μιλήσει και για την σχέση της με την Κατερίνα Δαλάκα αλλά και για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό YOU η Αλεξανδρουπολίτισσα τραγουδίστρια είπε για την πρωταθλήτρια των εμποδίων Κατερίνα Δαλάκα: «Είναι ξεροκέφαλη. Δεν έχω μαλώσει τόσο πολύ με άνθρωπο εκεί μέσα όσο με την Κατερίνα. Μου είχε βγει πολύ το μαμαδίστικο μαζί της για να την προφυλάξω γιατί θέλει να γίνει ό,τι σκέφτεται. Της έλεγα «μην είσαι ξεροκέφαλη, πρέπει να σκέφτεσαι τον άλλον. Παίρνεις μία ομάδα στον λαιμό σου, είσαι χτυπημένη, δεν έχεις γίνει τελείως καλά και διακινδυνεύεις να χτυπήσεις τα πόδια σου, με τα οποία βγάζεις το ψωμί σου;». Ήταν πολύ άσχημο αυτό που έκανε και ήταν πάρα πολύ τυχερή που κέρδισε η ομάδα. Αν δεν κέρδιζε η ομάδα δεν ξέρω τι θα γινόταν μετά».

Όσο για την σχέση της με την Κ. Σπυροπουλου είπε: «Τώρα που το βλέπω απέξω μου φαίνεται κι εμένα υπερβολικό. Μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί να φανεί μεμονωμένα αυτό, όταν δεν είσαι μέσα στην ψυχολογία του παιχνιδιού. Αλλά όταν έλεγε «πέσ’ τα και μπροστά στις κάμερες αν σε παίρνει», μπροστά στις κάμερες τα είπα, ξέρω ότι μας τραβάνε και ότι γράφουν και τους υπότιτλους. Στην παρέα έτσι μιλάμε, αλλά ενοχλήθηκε όντως και φάνηκε πολύ. Τη συγκεκριμένη μέρα ήμουν λίγο στα περίεργά μου, το είχα πει στα παιδιά, και αυτό το πράγμα ήταν τράβηγμα – επειδή διάβασα ότι μου χάιδεψε τα μαλλιά. Ξέρω πώς φαίνεται απέξω, εδώ εμένα μου φαίνεται υπερβολικό, και ο κόσμος μπορεί να έχει μείνει στην εικόνα ότι εγώ με την Κωνσταντίνα ήμασταν σκοτωμένες μετά απ’ αυτό. Την επόμενη μέρα απλώς μας τελείωσε. Συνεχίσαμε να μιλάμε κανονικά, κάναμε παραβάν για να αλλάξει το μπουστάκι της, μου είπε «συγχαρητήρια για την προσπάθεια» όταν σε ένα αγώνισμα δεν κέρδισα και όταν έφυγα αγκαλιαστήκαμε στο συμβούλιο. Ήταν μόνο το συγκεκριμένο γεγονός, αυτό το «θα φας σφαλιάρα» ακούστηκε πολύ βαρύ, αλλά είμαι αυθόρμητη και έτσι θα μιλούσα στην παρέα μου.»