Πρωταγωνίστρια σε σποτάκι του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας η Μάγδα Κεπεσίδου

 

Ο περσινός εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας (8 Μαρτίου 2017) σηματοδότησε την γνωστοποίηση στο ευρύ κοινό του Προγράμματος «Make Place For One More Woman», που ως στόχο έχει την διεύρυνση της συμμετοχής των Γυναικών στον Αθλητισμό, στην προπονητική καθοδήγηση, την διοικητική στελέχωση καθώς και την άρση των αποκλεισμών. 

Το πρόγραμμα αυτό εκπονήθηκε ως απόρροια της βράβευσης της προέδρου του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, Βούλας Κοζομπόλη, με το «IOC Women and Sport Award for Europe 2015». Ως εμπνεύστρια του εν λόγω προγράμματος το αναπτύσσει με την υποστήριξη της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ).

Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου 2018) σηματοδοτεί την έναρξη της συνεργασίας του «Make Place For One More Woman» με την Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, η οποία είναι η πρώτη Αθλητική Ομοσπονδία που ενστερνίζεται το όραμα και την αποστολή του προγράμματος, για την προαγωγή του γυναικείου αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα.

Μάλιστα, για την καμπάνια της συνεργασίας των δύο φορέων δημιουργήθηκε τηλεοπτικό σποτ με την αφορμή και της Παγκόσμιας Ημέρας Γυναίκας που εορτάζεται σήμερα σε όλον τον κόσμο. Σε αυτό συμμετέχει τόσο η προέδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, Βούλα Κοζομπόλη, όσο και ορισμένες διεθνείς αθλήτριες του χάντμπολ με πρώτη και καλύτερη την Μάγδα Κεπεσίδου.