ΕΠΣ Ξάνθης: Τα παράπονα του Τριάντη στον διαιτητή του αγώνα της Μεικτής Νέων

 

Παράπονα από τον τρόπο που διαχειρίστηκε τουλάχιστον το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης της Μεικτής Νέων της ΕΠΣ Ξάνθης με αυτήν των Κυκλάδων είχε από τον διαιτητή της αναμέτρησης ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης και αρχηγος της αποστολής στην Βάρη Γιώργος Τριάντης.

Μάλιστα, στο ημίχρονο πλησίασε τον διαιτητή και του έκανε, σε ήρεμο πάντως ύφος, τα παράπονά του, όπως μαρτυρά και η φωτογραφία του sportcyclades.  Οι παράγοντες της Ξάνθης εκτιμούν ότι ήταν πολύ αυστηρή η απόφασή του να δώσει το πρώτο πέναλτι, με το οποίο άνοιξαν οι Κυκλάδες το σκορ, αλλά και να ακυρώσει ως επιθετικό φάουλ ένα τέρμα της Ξάνθης που ισοφάριζε τον αγώνα. Επίσης, εκτιμούν ότι μια ανατροπή που δόθηκε προς τέλος του ημιχρόνου ως φάουλ εκτός περιοχής ήταν πέναλτι υπέρ των Θρακιωτών.

Πάντως μετά το τέλος του αγώνα οι άνθρωποι της ΕΠΣ Ξάνθης αναγνώρισαν την ανωτερότητα του αντιπάλου και ευχήθηκαν καλή συνέχεια στην διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. Δεν μπόρεσε να το κάνει αυτοπροσώπως και ο ίδιος ο Τριάντης, που είχε συνοδεύσει τον τραυματία Τανούση στο Κέντρο Υγείας. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης επικοινώνησε με τον ομόλογό του της ΕΠΣ Κυκλάδων για να τον συγχαρεί και να ευχηθεί καλή συνέχεια στην ομάδα του.