ΕΠΣ Ξάνθης: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας», λέει ο Απόστολος Κουτρουλός για τον αποκλεισμό της Μεικτής Νέων

 

Ο αποκλεισμός της Μιεκτής Νέων της ΕΠΣ Ξάνθης από αυτήν των Κυκλάδων στεναχώρησε τον Απόστολο Κουτρουλό. Ο Ενωσιακός προπονητής της Ξάνθης θεωρεί ότι η δυναμικότητα των Κυκλάδων δεν ήταν καταφανώς μεγαλύτερη από αυτήν της ομάδας της Θράκης, αλλά απλά η ομάδα του βρέθηκε σε μια κακή μέρα.

«Δυστυχώς το όμορφο οδοιπορικό μας τελειώνει κάπου εδώ από μια ομάδα που στάθηκε καλύτερα από εμάς στο γήπεδο. Δυστυχώς πολλοί ποδοσφαιριστές μας στο σημερινό παιχνίδι δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες μας. Ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων, χωρίς να σημαίνει ότι δεν προσπάθησαν. Προσπαθήσανε αλλά βρεθήκανε απεναντι σε μια ομάδα που φάνηκε πιο έτοιμη από εμάς στο γήπεδο», είπε ο Κουτρουλός.

Δεν παρέλειψε ωστόσο να σταθεί και στους άλλους παράγοντες που έκριναν το παιχνίδι, ωστόσο σε αυτούς δεν συμπεριέλαβε και την διαιτησία. «Οι παίκτες των Κυκλάδων σταθήκανε και τυχεροί με την έννοια ότι μπόρεσαν με δυο πέναλτι να προηγηθούν. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να αλλάξουμε κάποια πράγματα, δεν τα καταφέραμε όμως. Θελήσαμε να μειώσουμε, αλλά εκεί ανοιχτήκαμε και δεχτήκαμε το τρίτο τέρμα. Είχαμε και έναν τραυματισμό».

Ωστόσο ο Απόστολος Κουτρουλός καταλήγει: «Σε καμια περίπτωση δεν θέλω σαν Ξάνθη να κατεβάσουμε το κεφάλι μας. Ήταν μια κακή παρένθεση για τα παιδιά μας, που είναι αλήθεια ότι αδίκησαν τον εαυτό τους. Όως αν δείτε το ρόστερ, τα περισσότερα παιδιά είναι του 2003 που σημαίνει ότι η ομάδα αυτή έχει μέλλον, ετοιμάζουμε την ομάδα της επόμενης χρονιάς. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα των Κυκλάδων και να ευχηθώ, γιατί όχι, να φέρει και το κύπελλο στα όμορφα κυκλαδονήσια».