Α2 Ανδρών: Σάββατο σφραγίζει τα μπαράζ ανόδου, Κυριακή διαδηλώνει για την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών ο Άθλος Ορεστιάδας

 

Την συμπαράστασή του στους δύο Έλληνες κρατούμενους στρατιωτικούς στην Τουρκία εξέφρασε ο Αθλος Ορεστιάδας με ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο αθλητικός σύλλογος βόλεϊ του Άθλου Ορεστιάδας και η σκέψη των ανθρώπων του είναι κοντά στους δύο κρατούμενους στρατιωτικούς Δημήτρη και Άγγελο στις τουρκικές φυλακές και συμπαραστέκεται στους ίδιους και στις οικογένειές τους. Δημήτρη και Άγγελε ευχόμαστε να επιστρέψετε σύντομα στην πατρίδα.Η σκέψη μας είναι μαζί σας. Την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 θα είμαστε όλοι στο συλλαλητήριο της Ορεστιάδας για να δείξουμε την συμπαράσταση μας».

Μία ημέρα πριν ωστόσο ο Άθλος έχει τον νυν υπέρ πάντων αγώνα για την πρόκριση στα μπαράζ ανόδου στην Volley League, αφού θα φιλοξενήσει την ΑΕ Κομοτηνής.  Μάλιστα, με  ανακοίνωσή του ο Άθλος Ορεστιάδας καλεί το φίλαθλο κόσμο να στηρίξει τις προσπάθειές του και να δώσει το “παρών” στην αναμέτρηση για την προτελευταία αγωνιστική των play off, όπου με νίκη θα οδηγηθεί στα μπαράζ ανόδου!

Αναλυτικά το κάλεσμα του Άθλου:

«Καλούμε  τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής μας να παραβρεθεί στο νέο κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας ‘ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ’ για τον αγώνα των ανδρών μεταξύ των ομάδων του Άθλου Ορεστιάδας και της Α.Ε.Κομοτηνής το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 στις 18:00 στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής των play off της Α2 εθνικής κατηγορίας.
Πρόκειται για την προτελευταία αγωνιστική των play off και με νίκη του Άθλου Ορεστιάδας η ομάδα πηγαίνει σίγουρα στα μπαράζ ανόδου για την Α1 εθνική κατηγορία τα οποία θα γίνουν στις 31 Μαρτίου με 1η Απριλιού 2018. Την φετινή σαιζόν ο Άθλος Ορεστιάδας πρωταγωνιστεί στην κατηγορία του και μάλιστα κάνει πρωταθλητισμό. Σας περιμένουμε από κοντά για να στηρίξουμε όλοι μαζί τις προσπάθειες των  παικτών του Άθλου Ορεστιάδας». athlos_post