Φιλανθρωπικός φιλικός αγώνας μπάσκετ των Πολιτιστικών Συλλόγων της Ξάνθης με τον Λεύκιππο

 

Μια πολύ σημαντική κίνηση θα λάβει χώρα την ερχόμενη Κυριακή 11 Μαρτίου, με τον Λεύκιππο Ξάνθης να ενώνει τις δυνάμεις του με το πρωτάθλημα πολιτιστικών συλλόγων της Ξάνθης και τους «Βάτραχους» σε ένα φιλικό παιχνίδι για καλό σκοπό.

Οι «Βάτραχοι» διοργανώνουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τη δράση αλληλεγγύης «Ο Άϊ Βασίλης άργησε μια μέρα» και αυτή τη φορά θα έχει και τη στήριξη του Λεύκιππου Ξάνθης και της διοργάνωσης του πρωταθλήματος πολιτιστικών συλλόγων Ξάνθης, ώστε να διοργανωθεί ένα φιλικό την ερχόμενη Κυριακή με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοποωλείου Ξάνθης που δίνοντας έστω και τα απαραίτητα μοιράζει έστω και λίγη χαρά σε οικογένειες που στερούνται ακόμα και τα απαραίτητα για πολλούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λεύκιππου και των συνδιοργανωτών της εκδήλωσης:

«Ο Α.Ο. Λεύκιππος και το Πρωτάθλημα Μπάσκετ των Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Ξάνθης ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΒΑΤΡΑΧΟΙ που διοργανώνει για 3η φορά τη δράση Αλληλεγγύης “ο Άϊ Βασίλης άργησε μια μέρα”, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση της Ομάδας Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ξάνθης και του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ξάνθης,
που στηρίζει πάνω από 150 οικογένειες στην πόλη μας !!
Για την ενίσχυση της Δράσης αυτής λοιπόν ορίστηκε Φιλικό Παιχνίδι στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο Φ. Αμοιρίδης αυτή την Κυριακή 11/03/2018 και ώρα 12.00 το μεσημέρι με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας (όπως: Αλεύρι, Μακαρόνια, Όσπρια, Γάλα, Ρύζι κλπ.) για να «γεμίσουν» με τη σειρά τους το Σάκο των Βατράχων που θα σας περιμένει στο γήπεδο.
Καλούμε λοιπόν τα μέλη των Πολιτιστικών Συλλόγων, τα μέλη των ακαδημιών του Λεύκιππου με τους γονείς τους, καθώς και όλο τον κόσμο της πόλης μας να μας τιμήσουν με «γεμάτα χέρια» συνδράμοντας έτσι στο σκοπό του Αγώνα αυτού.
Όλοι μας έχουμε στο σπίτι ένα πακέτο μακαρόνια, ρύζι, ζυμαρικού, ζάχαρη που μας περισσεύει και μπορούμε να το φέρουμε στο γήπεδο. Η τιμή τους είναι αμελητέα και δεν επιβαρύνει την τσέπη μας, όμως θα κάνει κάποιους ανθρώπους ευτυχισμένους γιατί στερούνται βασικά πράγματα που εμείς τα έχουμε δεδομένα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here