ΕΠΣ Θράκης: Στο ΔΑΚ Κομοτηνής και με φιλανθρωπικό σκοπό και ο φετινός τελικός του Κυπέλλου

 

Οριστικοποιήθηκε από την ΕΠΣ Θράκης η ημερομηνία και η έδρα του φετινού Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης ανάμεσα στις δύο μεγάλες ομάδες του νομού που τον εκπροσώπησαν φέτος στα εθνικά πρωταθλήματα, ασχέτως αν επιστρέφουν στα τοπικά: την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και την Δόξα Προσκυνητών.

Ήταν γνωστό ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 25 Μαρτίου  και ώρα 17:00, πλέον έγινε γνωστό ότι ο αγώνας θα φιλοξενηθεί και φέτος στο μεγαλύτερο στάδιο της πόλης, το ΔΑΚ Κομοτηνής, μετά από συμφωνία και των δύο διαγωνιζόμενων σωματείων (υπήρχε ένα ζήτημα επειδή είναι η έδρα του Σιδηροχωρίου αλλά δεν εξέφρασαν αντίρρηση οι Προσκυνητές).

Επιπλέον, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Θράκης με απόφαση του και σε συμφωνία με τα δύο διαγωνιζόμενα  σωματεία, αποφάσισε τα έσοδα του τελικού να διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς, συγκεκριμένα για τη νοσηλεία νεαρής συμπολίτισσας μας, που έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Το εισιτήριο θα είναι άλλωστε συμβολικού χαρακτήρα, μόλις δύο ευρώ.

«Καλούμε τους φορείς τους νομούς μας, τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μας, τις φίλες και τους φίλους του ποδοσφαίρου κάθε ηλικίας, να αγκαλιάσουν τον τελικό κυπέλλου δίνοντας  το παρόν στην μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου, να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, δείχνοντας  ταυτόχρονα  την αλληλεγγύη τους στην νεαρή συνάνθρωπό μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΠΣ Θράκης.

Μάλιστα, μπορεί η σέντρα να έχει προγραμματιστεί για τιε 17:00 αλλά οι ενδιαφερόμενοι αξίζει να παραβρεθείτε από τις 16:30 οπότε και θα ξεκινήσει το τελετουργικό του τελικού, με διάφορα δρώμενα, τα οποία αναμένεται να ανακοινωθούν στο επόμενο διάστημα.