Επέστρεψε στη Δράμα ο Δουβαλίδης και βάζει πλέον μεγάλο στόχο για την σεζόν το Ευρωπαϊκό του Βερολίνου

 

Μπορεί να μην πέρασε στον τελικό  όπως ήθελε και ο ίδιος, ωστόσο ο Κώστας Δουβαλίδης δεν μπορεί να έχει παράπονα από την παρουσία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο Μπέρμιγχαμ.

Ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα, που βρέθηκε στην Αγγλία χωρίς τον προπονητή του, ήδη έχει επιστρέψει στην Δράμα και ξεκουράζεται ενόψει της δύσκολης συνέχεια. Δεν έκανε την προετοιμασία που ήθελε στον κλειστό, όμως στο Μπέρμιγχαμ έτρεξε δύο κούρσες στο 7.66 και το 7.68.

Ο Δουβαλίδης θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα, αν δεν είχε ταλαιπωρηθεί με τραυματισμό που τον άφησε εκτός. «Με πήγε πίσω καθώς με άφησε εκτός προπονήσεων και αυτό μου στοίχησε στον αγώνα. Δεν έχω παράπονο από την παρουσία μου στο Μπέρμιγχαμ όμως θα μπορούσα να τα είχα πάει καλύτερα αν δεν είχα τραυματιστεί» τόνισε ο κορυφαίος Έλληνας εμποδιστής στο Sportsfeed.

Ο Κώστας Δουβαλίδης, με τις συχνές παρουσίες και στην Θράκη, συμπλήρωσε: «Τώρα θα δουλέψουμε περισσότερο για τον ανοιχτό στίβο. Υγεία να έχουμε μόνο και αν μπορέσουμε να κάνουμε και προετοιμασία έξω τότε πολλά μπορούν να συμβούν στο Βερολίνο. Αυτός είναι πλέον ο μεγάλος μου στόχος».