Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σε ΙΧ οχήματα της ίδιας οικογένειας στην Αλεξανδρούπολη (+video)

 

Το δράστη ή τους δράστες που καταστρέφουν ολοσχερώς τα οχήματα τους ψάχνουν μέλη οικογένειας από την Αλεξανδρούπολη.

 

ΤΡΙΤΗ 06/03/2018

Αναστάτωση στις αστυνομικές αρχές έχουν προκαλέσει οι εμπρηστικές επιθέσεις σε ΙΧ αυτοκίνητα στην πόλη της Αλεξανδρούπολης σε διάστημα 5 μηνών.

Ειδικότερα, το δράστη ή τους δράστες που καταστρέφουν ολοσχερώς τα οχήματα τους ψάχνουν μέλη οικογένειας από την Αλεξανδρούπολη.

Όπως αναφέρει η οικογένεια στο e-evros.gr αναζητά το δράστη ή τους δράστες που τους τελευταίους 5 μήνες έχουν βάλει φωτιά σε 5 οχήματα μελών, συγγενών και συνεργατών της οικογένειας.

Πρόκειται για:

  • 1 ΒΜW Χ5
  • 1 Μercedes A180
  • 1 Porsche Cayenne
  • 1 Audi quattro caravan
  • 1 Audi Q7

Αφορμή αυτής της καταγγελίας από την οικογένεια στάθηκε η χθεσινή (Δευτέρα 5 Μαρτίου) εμπρηστική επίθεση στο Porsche Cayenne, στις 2 τα ξημερώματα, στην διασταύρωση των οδών Ρ. Φεραίου και Σ. Οικονόμου, στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, για την ακρίβεια μπροστά στη Μεραρχία, την οποία φωτιά μάλιστα έσβησαν οι φρουροί της Μεραρχίας.

Να επισημάνουμε πως ο δράστης ή οι δράστες επιλέγουν να κάνουν τις επιθέσεις τους 14-15 του μήνα περίπου, στις 4 τα χαράματα με εξαίρεση τη χθεσινή επίθεση.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε το δράστη σε παλιότερη επίθεση (Μercedes A180) να περιλούζει με εύφλεκτο υλικό το παρμπρίζ του αυτοκινήτου και να το βάζει φωτιά. (Για την ακρίβεια στις 14 Φεβρουαρίου 2018 στις 4.00).

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία ή τον ίδιο το δράστη να ενημερώσει την ασφάλεια.

Διατίθεται αμοιβή για οποιαδήποτε πληροφορία.

 

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 07/03/2018

Θρασύτατος αποδεικνύεται ο δράστης εμπρηστικών επιθέσεων σε ΙΧ οχήματα .

Λίγες μόνο ώρες μετά την δημοσιοποίηση του video που «καίει» τον δράστη,φαίνεται ο ίδιος να μην πτοείται και να συνεχίζει το «έργο» του και αυτήν την φορά μάλιστα όχι μεταμεσονύκτιες ώρες όπως συνήθιζε.

Όπως μας αναφέρει άτομο της οικογένειας ήταν γύρω στις 10:30 το βράδυ και ενώ ο δράστης είχε αφήσει το μηχανάκι του, μικρού κυβισμού, μάρκας Gilera Runner κατευθύνθηκε προς την οικία της οικογένειας, εκεί όμως, για κακή του τύχη, έγινε αντιληπτός από μέλος της οικογένειας που την ίδια στιγμή έβγαλε τον σκύλο βόλτα και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δράστη!

Όπως ήταν φυσικό ο άνδρας πανικόβλητος τράπηκε σε φυγή χωρίς να μπορέσει αυτή την φορά να ολοκληρώσει το «έργο» του.

Να σημειωθεί πως ο ιδιοκτήτης των οχημάτων μόλις είχε αποκτήσει ένα καινούριο αυτοκίνητο το οποίο εχθές βρισκόταν έξω από την οικία της οικογένειας και σύμφωνα με εκτιμήσεις αυτός ήταν και ο στόχος του!

Δείτε το σχετικό video από τις κάμερες ασφαλείας παρακάτω:

 

Πηγή: e-evros.gr