ΕΠΣ Θράκης: Σταμάτησε το σερί σκοραρίσματος του Ρομπέρ μετά από οκτώ αγώνες

 

Μετά από 8 παιχνίδια όπου σκόραρε συνεχώς σε πρωτάθλημα και κύπελλο σταμάτησε το σερί Μπερτράντ Ρομπερ παρά την νέα νίκη του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου στο Μεσοχώρι επί της ουραγού Μεσσούνης.

Στο νικηφόρο 0-2 που έφερε στην δεύτερη θέση τον Ίασμο πρωταγωνιστής ήταν αυτή τη φορά ο Σακης Καραπάτσιας που σκόραρε και τα δυο τερματα υου Μέγα Αλεξανδρου με τον Ρομπέρ να μετατρεπεται από σκόρερ σε δημιουργό αφού από αυτός μοίρασε τις ασιστ που κατέληξαν σε γκολ για την ομάδα του. Παρόλα αυτά σταμάτησε το σερό του 34χρονου Γαλλου μεσοεπιθετικού  που σε 8 παιχνίδια παραμένει στα 10 τέρματα  έχοντας ωστόσο και πάρα πολλές ασιστ δείχνοντας οτι αποτελεί “πολυτέλεια” για την κατηγορία.

Ο Ρομπέρ μέχρι στιγμής έχει αντικαταστήσει  με το παραπάνω τον Πατρικ Ογκουνσότο που αποχώρησε από τον Ίασμο για την Χαλκιδική και τα Μουδανιά. Μεχρι το ματς στο Μεσοχώρι είχε σκοράρει 2 τερματα στο ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής, και ένα με Ελπίδα Σαπών, Στρύμη, Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων,  Ξυλαγανή, Πολύανθο και 3 με στο κύπελλο με τους Προσκυνητές, ενα Ενα στην ήττα με 2-1 και δυο στην ισοπαλία 2-2 στον Ίασμο.