Απίστευτος Λάσκαρης! Απάντησε με email σε greeklish και “τρέλανε” ακόμα μια φορά τους ανθρώπους του Άρη που οδεύει προς διάλυση

 

Με ένα κείμενο αρκετά μεγάλο και γραμμένο σε greeklish (με λατινικούς χαρακτήρες στη μορφή της ελληνικής!) ο απομονωμένος από όλους και κλεισμένος στο σπίτι του στην Αθήνα Νίκος Λάσκαρης απάντησε αντί του πληρεξουσίου με μια σειρά από νέες ερωτήσεις στο τελεσίγραφο που του δόθηκε από τον Α.Σ. Άρης και την πλευρά των ανθρώπων που ενδιαφέρονται να αναλάβουν τη διοίκηση της ΚΑΕ, τρελάινοντας τους για μια ακόμη φορά.

Σύμφωνα με τον arena89,4, oι άνθρωποι του Άρη (χρειάστηκε να… «μεταφραστεί» για να το διαβάσουν και να έχουν μπροστά τους το πλήρες νόημα) θεωρούν ότι με την κίνηση αυτή, η πλευρά Λάσκαρη θέλει να κερδίσει περισσότερο χρόνο και από τη στιγμή που έκλεισε και το θέμα της εγγυοδοσίας (για την προσωπική του περιπέτεια) από τον μεγαλομέτοχο υποθηκεύοντας το πατρικό του στην Ξάνθη, ο ίδιος έχει πια την πρόθεση να οδηγήσει τη διαπραγμάτευση σε νέα καθυστέρηση.

Εξετάζεται ακόμη και το ενδεχόμενο υποβολή μήνυσης για απιστία, η προοπτική κατάθεσης αίτησης ανάκλησης των μετοχών προς την επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού και τις άλλες αρμόδιες αρχές.

Οι διατυπώσεις και οι ερωτήσεις του Λάσκαρη στο κείμενο που απέστειλε απαντώντας στην πλευρά του Α.Σ και σε εκείνη του Π. Καπάζογλου και των ανθρώπων που εκπροσωπεί, αφορούν μια σειρά από ζητήματα, τα βασικά των οποίων σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι:

Για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ο Λάσκαρης διατυπώνει ερωτήματα σχετικά με τη διαμόρφωση των ισορροπιών στο μετοχικό, αναφορικά με το ποιος, σε τι ποσοστό, σε πόσο χρόνο θα καταβληθούν τα χρήματα στην αύξηση. Ρωτάει για το συσχετισμό αύξησης και χρεών της ΚΑΕ έναντι και του ιδίου. Ρωτά αν η νέα μετοχική σύνθεση και διοίκηση αναλάβει τα χρέη της εταιρίας. Βάζει και πάλι το θέμα της επαναγοράς μετοχών κατά το πλειοψηφικό μέρος, σε περίπτωση που βρεθεί στο μέλλον απαλλαγμένος από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, ενώ αναρωτιέται αν θα συνεχίσει να κατέχει την πλειοψηφία μετοχών όσο θα τρέχει η αύξηση.

Εκφράζει -αν και αυτό μπορεί να είναι αποτέλεσμα απόφασης γενικής συνέλευσης των μετόχων-  απορία για το αν δεν επιτραπεί η μείωση της αξίας των μετοχών. Ρωτά για τον τρόπο αποπληρωμής του χρέους από τους νέους μετόχους που θα προκύψουν.

Του ζητήθηκε να αναλάβει να εγγυηθεί για χρέη που δημιουργήθηκαν επί των ημερών του και διατυπώνει διάφορα ερωτήματα σχετικά, τα οποία όμως όλο το προηγούμενο διάστημα μέσα από τις διαπραγματεύσεις που γίνονται έχουν τεθεί και από την πλευρά Καπάζογλου προς τον ίδιο, αλλά και προφανώς αντίστροφα σε ανταλλαγή απόψεων ή και εγγράφων.

Κλείνει την επιστολή του, μιλώντας για την αίσθηση του πως αν δεν απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις του, τότε… ίσως πρόκειται για προχειροδουλειά που πρέπει να τον κάνει να αναζητήσει άλλη λύση (!) και χαρακτηρίζει την προσπάθεια των ανθρώπων της άλλης πλευράς ως κάτι που του θυμίζει επιθετική εξαγορά επιχείρησης…