Γ’ Εθνική: Ο πιο μικρός σε ηλικία σκόρερ του Ορφέα Ξάνθης ο Κλεντής Ζιγκολάρι χάρη στο γκολ του στο Παραλίμνιο

Στο σινεμά με τον καλύτερο συμπαίκτη και αδερφό

 

Ο Κλεντής Ζιγκολάρι σκόραρε το δεύτερο τέρμα του Ορφέα Ξάνθης στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στις Σέρρες και με αυτό χρίστηκε ο νεαρότερος σκόρερ της ομάδας του στα πλαίσια της Γ’ Εθνικής.

Συγκεκριμένα ο 17χρονος (09/11/2000) Κλεντής Ζιγκολάρι το μεσημέρι του Σαββάτου μπήκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ως αλλαγή για την ομάδα του, όταν στο 76′ τον πρώτο σκόρερ του Ορφέα φέτος, Χιντ Ιμέρ και χρειάστηκε μόλις 10 περίπου λεπτά ώστε να βρει δίχτυα και να πετύχει το δεύτερο τέρμα της ομάδας του στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Ο Ζιγκολάρι έχει παίξει ουσιαστικά σε 4 παιχνίδια έως τώρα με την Ανδρική ομάδα του Ορφέα, αφού έκανε ντεμπούτο με τον Ορφέα πέρυσι στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας όντας 16 ετών, και στη συνέχεια την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως αλλαγή για ελάχιστα λεπτά και με αντιπάλους τους Εορδαϊκό και Μακεδονικό.

Έτσι μετά και από αυτό του το επίτευγμα ο Ζιγκολάρι (τον βλέπετε 5ο από αριστερά στη φωτό κάτω με την ακαδημία του Ορφέα παλιότερα) που είναι ακόμα μαθητής του Γενικού Λυκείου Αβδήρων, δείχνει πως όλα στην ακαδημία του Ορφέα δουλεύουν γρανάζι και συνεχώς αναδεικνύονται από αυτήν όλο και περισσότερα παιδιά.

Δείτε παρακάτω και τη φάση του γκολ του Ζιγκολάρι: