ΕΠΣ Ξάνθης: Πήρε το αίμα της πίσω για το «ντόρτι» του πρώτο γύρου στο Μαγικό η Αναγέννηση Θαλασσιάς

 

Η Αναγέννηση Θαλασσιάς το Σάββατο που μας πέρασε υποδέχθηκε στην έδρα της τον Αστέρα Μαγικού και παίζοντας ουσιαστικό ποδόσφαιρο, πήρε το αίμα της πίσω για την «τεσσάρα» του πρώτου γύρου στο Μαγικό.

Συγκεκριμένα παρ’όλο που η ομάδα του Δημήτρη Καρύδη προερχόταν από 3 συνεχόμενες ήττες από Άρη Πετεινού, Ηρακλή Ζυγού και ΑΕ Ξάνθης, έδειξε πως μετράει η φανέλα της και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης τελικά όχι μόνο πήρε τη νίκη, αλλά το έκανε και με εμφατικό τρόπο, παίρνοντας το αίμα της πίσω για το «ντόρτι» που «έφαγε» στον πρώτο γύρο στο Μαγικό.

Πρώτη φάση της αναμέτρησης στο 4ο μόλις λεπτό με τον Κωτίδη να τραντάζει με σουτ του το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αστέρα Μαγικού. Στο 14′ με τον Καζάκη να εξαπολύει ένα δυνατό σουτ, αλλά να βλέπει τον Κασαμπαλή να αποκρούει εντυπωσιακά, ενώ στο 21′ ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να απειλήσουν όταν η μπάλα στρώθηκε στον Ευθυμιάδη που όμως έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Ηλιάσκου.

Μετά το 21′ ο Αστέρας έχασε τεράστια ευκαιρία για να προηγηθεί στο 35ο λεπτό, όταν μετά από ασταθή απόκρουση του Ηλιάσκου, ο Χατζηνίκος έπιασε το σουτ, αλλά έστειλε τη μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι της Θαλασσιάς, για να επιβεβαιωθεί τελικά στη συνέχεια ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου.

Ο Καζάκης τέσσερα λεπτά αργότερα εκμεταλλεύθηκε ένα ωραίο γύρισμα και με πλασέ έκανε το 1-0 για τη Θαλασσιά, που στην επανάληψη ήταν καταιγιστική. Στο 55′ μετά από δύσκολη απόκρουση του Κασαμπαλή σε σουτ του Βασιλειάδη ο Μπακάλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έγινε το 2-0 με αυτογκόλ, για να έρθει στο 75′ και πάλι ο Βασιλειάδης με σουτ του να γράψει το 3-0.

Βέβαια ενδιάμεσα το Μαγικό έχασε νέα τεράστια ευκαιρία να σκοράρει και να μειώσει σε 2-1, όταν στο 58′ ο Χατζηνίκος αστόχησε σε μια εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του κι έτσι παρέμεινε το 2-0. Τελικά στο 80′ ήρθε και το τελικό 4-0 μετά από προβολή του Ισά Ογλού.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ (Δημήτρης Καρύδης): Ηλιάσκος, Μπίκος (76′ Δάγκας), Μαντζαρίδης, Δελητζόγλου, Φεταχίδης, Κωτίδης, Τουργαΐδης (46′ Κοτζάκελης), Μπάρμπας (61′ Σταύρου), Βασιλειάδης, Καζάκης (80′ Ισά Ογλού), Νιαζήφ Ογλού.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΙΚΟΥ (Άγγελος Γιοβανόπουλος): Κασαμπαλής, Σνιμσίκοφ (57′ Μπαξεβάνης), Κιαχίδης, Καλτσίδης, Μπακάλ Μ. (73′ Μεμέτ Φ.), Τσαντίδης, Τσουβαλίδης (86′ Ιακωβίδης), Χατζηνίκος (75′ Τσακιρίδης), Ξανθόπουλος, Ευθυμιάδης Γ., Ανδρέου.