ΕΠΣ Θράκης: Τις ευκαιρίες η Ελπίδα, το γκολ το Κόσμιο στο ντέρμπι των Σαπών! Παράπονα οι γηπεδούχοι

Πολύ το σημαντικό τρίποντο που απέσπασε στις Σάπες επί της πολύ καλής Ελπίδας, ο ΠΑΟΚ Κοσμίου και διατηρήθηκε στην κορυφή, αφήνοντας με 10 βαθμούς πίσω τους γηπεδούχους.
Σύμφωνα με το rodopi sports στο «ντέρμπι» της αγωνιστικής μεταξύ της Ελπίδας Σαπών με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου σε συνθήκες για ποδόσφαιρο λογω του ανοιξιάτικου καιρού παίχτηκε ένα μέτριο παιχνίδι  σε έναν όχι και τόσο καλό αγωνιστικό χώρο με τη διαιτητική τριπλέτα να γίνεται και πάλι το επίκεντρο των συζητήσεων στο τέλος του αγώνα, αλλά και κατά την διάρκειά της αναμέτρησης.
Η ομάδα των Σαπών μπήκε δυνατά από το πρώτο λεπτό θέλοντας να πάρει να ηνία του ματς με ένα τέρμα. Έφτασε πολύ κοντά στο να το πράξει, αλλά οι παίκτες της ήταν άστοχοι, αφού και ο Σακης Καραθανάσης αλλά και ο Λιάρος από πλεονεκτικές θέσεις αστόχησαν. Με τη συμπλήρωση του πρώτου μισάωρο ο Νάνος μετά από ωραία ατομική προσπάθεια έκανε το σουτ λίγο έξω από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Ποιμενίδη μετά από λάθος εκτίμηση του Κιλκισιώτη πορτιέρο. Ένα λεπτό αργότερα η Ελπίδα, προσπαθώντας να απαντήσει, θα φτάσει κοντά στην ισοφάριση μετά από απροσεξία του Αγγέλη, όταν ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, άθελά του με το κεφάλι έστειλε την μπάλα προς τα δίχτυα της ομάδας του, αλλά ο Δεληγιάννης παρενέβη σωτήρια.
Στην επανάληψη δεν έγιναν και πολλές φάσεις με τους γηπεδούχους να πιέζουν αλλά τους φιλοξενούμενους να κρατάνε γερά το προβάδισμά τους. Οι Αγγέλης και Λεβαντέλης έκαναν εξαιρετική δουλειά στα μετόπισθεν, απωθώντας τα μεγάλα επιθετικά ατού των Σαπών, Καραθανάση και Ερκάν, μακριά από την περιοχή τους.
Παρ’όλα αυτά σχεδόν σε όλο το δεύτερο μέρος υπήρξαν διαμαρτυρίες από την γηπεδούχο ομάδα για κάποια σφυρίγματα από τον κ. Κουμπαράκη. Συγκεκριμένα τα αίματα άναψαν όταν ο Βαγγέλης Καραθανάσης έφευγε στην αντεπίθεση με τον Ερκάν και με δυο παίκτες του Κοσμίου, και η φάση σταμάτησε για επιθετικό φάουλ του πρώτου, ενώ στο 73ο λεπτό το Κόσμιο θα φανεί τυχερό μιας και για λίγο γλύτωσε από το αυτογκόλ. Προς το τέλος οι γηπεδούχοι εκ νέου θα διαμαρτυρηθούν για ένα σπρώξιμο επάνω στον Λιάρο μέσα στην μεγάλη περιοχή του Κοσμίου.
ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ (Χαριτόπουλος): Ποιμενίδης, Πασσάς, Κουδούνης, Ρούφος, Καραθανάσης Σ., Κοροτενουτο (82 Σωμαράκης), Νεαζή Αλή (71 Πάλι), Κασιώτης, Ερκάν, Β.Καραθανάσης (87 Γκέκας), Λιάρος
ΠΑΟΚ ΚΟΣΜΙΟΥ (Αιβαζης): Δεληγιάννης, Βοργιατζίδης, Τριάντος, Λεβεντέλης, Αγγέλης, Γιαπρακτσής (87 Ρούντος), Νάνος, Ρούμπιες, Γαβριήλ (65 Αραμπατζής), Χατζητουλούσης (92 Παπασπυρόπουλος), Ξενάκης