ΕΠΣ Θράκης: “Σκόνταψε” και η Δόξα Γρατινής του Δίγκα στην δύσκολη έδρα του Σώστη

 

Στο γήπεδο “Ευάγγελος Αρβανιτίδης” η Δόξα Σώστη αποδείχθηκε σκληρό καρύδι για έναν ακόμα πρωτοπόρο αφού μετά τον ΠΑΟΚ Κοσμίου προ δυο αγωνιστικών δυο πολύτιμους βαθμούς απόλεσε και η  Δόξα Γρατινής του Γιώργο Δίγκα με τις δυο ομάδες να μένουν στο μηδεν και τους φιλοξενούμενους να υποχωρούν στην τρίτη θέση πίσω και από τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου που είναι ο μοναδικός που πέρασε σπό τον Σώστη με γκολ του Ρομπέρ.

Στο ματς σύμφωνα με τον “Παρατηρητή” από όπου και η φωτογραφία του αγώνα, η Γρατινή ξεκινησε πολύ δυναμικά καθώς στην πρώτη φάση του αγώνα ο Κακουλίδης εκτέλεσε ένα φαλτσαριστό κόρνερ και η μπάλα και με τη βοήθεια του αέρα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Χατζηισαάκ, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Τάτσιος σούταρε άουτ. Στο 13’ ο Πασχάλης σουταρε άουτ, ενώ στο 16’ σε κόρνερ του Σεφκέτ ο Καμζέλας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία του Χατζηϊσαάκ. Οι γηπεδούχοι στο 27′  απείλησε για πρωτη φορά όταν σε κεφαλιά του Παπασωτηρίου μέσα από την περιοχή ο Μπουτσαχτσή κράτησε το μηδεν. Στο 29′ σε μακρινό σουτ του Κακουλίδη περνάει οριακά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, όπως και στο 39’ το σουτ του Καμζέλα. Στο τέλος του ημιχρόνου δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα στην εξέδρα και τον πάγκο της Δόξας Σώστη με αφορμή ένα πολύ σκληρό τάκλιν στον Καμζέλα.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν επίσης μέτριο, όπου μοναδικές υποψίες φάσεων έγιναν προς το τέλος του αγώνα από την Δόξα Γρατινής. Στο 50’ ο Καμζέλας έκανε το σουτ, ομως ο καλος  Χατζηϊσαάκ μπλόκαρε την μπάλα όπως έκανε και στο 79′ σε εκτέλεση φάουλ του Μουζασβίλι.  Στο 85’ μετά από μαρκάρισμα πάνω στον Καμζέλα υπήρξε μια σύρραξη μεταξύ ορισμένων ποδοσφαιριστών των 2 ομάδων με το Δρακίδη με 2 κιτρινες να ηρεμέι τα πράγματα. Μέχρι το τέλος η ομάδα του Δίγκα προσπάθησε για το γκολ αλλα τελικα δεν τα καταφερε με το 0-0 να αφήνει απογοητευμένους τους ποδοσφαιριστές του. Στα περίεργα της αναμέτρησης η χρησιμοποίηση του Τρεσαλου στο φινάλε του αγώνα που αντιμετώπισε την πρωην ομάδα του.

ΔΟΞΑ ΣΩΣΤΗ (Τσιμπουργκένης): Χατζηισαάκ, Σταυρόπουλος, Γεωργακόπουλος, Ανδρίκου,Παπαδόπουλος,Κοτζατίσογλου (71′ Σιόσιος),Παπασωτηρίου (76′ Βουλγαρίδης), Παπουτσής, Λάβδας (80′ Μουσταφά), Φανιάδης (89′ Τρέσαλος), Καλοδημίδης

ΔΟΞΑ ΓΡΑΤΙΝΗΣ (Δίγκας): Μπουτσαχτσή, Μαγκούτας, Τάτσιος (87′ Κακανούδης), Μουζασβίλι, Ζουμπιάδης, Καμζέλας, Πασχάλης, Λεγάτος, Μπόζης (82′ Χατζίδης),Κακουλίδης (68′ Παπαχρόνης, 87′ Οσμάν), Σεφκέτ