Έφτασε ήδη στην Αθήνα και προπονήθηκε στην Βάρη ενόψει ΕΠΣ Ξάνθης η Μεικτή Νέων της ΕΠΣ Κυκλάδων

 

Σε αθηναϊκό έδαφος βρίσκεται ήδη από το μεσημέρι της Δευτέρας η αποστολή της Μεικτής Νέων της ΕΠΣ Κυκλάδων ενόψει της αναμέτρησης της φάσης των ”8” με αντίπαλο την ΕΠΣ Ξάνθης που θα γίνει στο γήπεδο της Βάρης αυτήν την Τετάρτη 7 Μαρτίου στις 11.00 το πρωί (LIVE από το ThrakiSportS).

Μάλιστα, σε αντίθεση με την ΕΠΣ Ξάνθης που είναι ακόμα στην Θράκη και ταξιδεύει την Τρίτη για την Αθήνα (ανακοινώθηκε άλλωστε το απόγευμα και η αποστολή της, θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ), η ομάδα των Κυκλάδων με καθοδηγητή τον προπονητή της Γιώργο Μοστράτο, πραγματοποίησε ήδη και την πρώτη της προπόνηση στο γήπεδο της Βάρης, ενώ την Τρίτη θα ακολουθήσει ελαφρύ πρόγραμμα πριν το ματς.

Αναφορικά με την σύνθεση της ομάδας, όπως διαβάζουμε στο sportcyklades (από όπου και η φωτογραφία από την σημερινή προπόνηση), ο Παριανός τεχνικός έχει αρκετούς «πονοκεφάλους» με παίκτες που έχουν ενοχλήσεις και αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην 11αδα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια που την έφεραν στην τελική οκτάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πάντα με βάση το sportcyklades,  αρχηγοί αποστολής είναι οι Ανδρέας Ξαγοράρης και Νίκος Παπουτσάς, ενώ αύριο Τρίτη θα ενσωματωθούν στην αποστολή και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων Ειρηναίος Φρέρης και ο Νίκος Λουκής. Στις Κυκλάδες δίνουν μεγάλη σημασία στο ματς αφού τυχόν νίκη επί της Ξάνθης θα είναι η σημαντικότερη επιτυχία στην ιστορία των Μεικτών Ομάδων του Νομού.

Μάλιστα, οι  Κυκλαδίτες ετοίμασαν και ένα βίντεο με πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και τους υπευθύνους της νησιωτικής ΕΠΣ με το οποίο καλούν τους Κυκλαδίτες της Αθήνας να σπεύσουν το πρωί της Τετάρτης στο γήπεδο της Βάρης!