Την Κυριακή το Αναπτυξιακό Τουρνουά Στίβου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης! Το πρόγραμμα και οι όροι συμμετοχής…

 

Το τμήμα Στίβου του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης διοργανώνει το 1ο Αναπτυξιακό Τουρνουά Στίβου, για μαθητές και μαθήτριες γεννηθέντες τα έτη 2003-2004-2005 (μαθητές Γυμνασίων) την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018, στο κλειστό προπονητήριο “Μπουλμπουτζής” του σταδίου Φώτης Κοσμάς.

Οι αγώνες ξεκινούν στις 11.00 το πρωί, με δωρεάν και ελεύθερη είσοδο για αθλητές και μη. Προσφέρετεαιστα παιδιά της Αλεξανδρούπολης και της ευρύτερης περιοχής, ως μια ελάχιστη επιβράβευσης των “ταλέντων” του Έβρου και του ΜΓΣ Εθνικού, που έχουν διαπρέψει στον κλασσικό αθλητισμό από το 1927 έως σήμερα.

Αγωνίσματα: 60μ – Σφαιροβολία – Άλμα σε Μήκος – 1000μ, στις κατηγορίες αγοριών – κοριτσιών.

Οι μαθητές/τριες δικαιούνται να συμμετέχουν έως και σε 2 αγωνίσματα. Οι εγγραφές  γίνονται δεκτές καθημερινά, στην ηλεκτρονική σελίδα anakalypto.mycoach.gr. Οι συμμετέχοντες πρέπει να παρουσιάζονται 30′ πριν το αγώνισμα στην γραμματεία του ΜΓΣ Εθνικού.

Στους τρεις πρώτους νικητές-νικήτριες θα απονεμηθούν μετάλλια και από μία δωροεπιταγή. Στους μη αθλητές στίβου του ΜΓΣ Εθνικού, θα δοθεί και ένας μήνας δωρεάν προπονήσεων με την αγωνιστική ομάδα του τμήματος στίβου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
11.00 Δρόμος 60μ
11.40 Ρίψη Σφαίρας
12.20 Άλμα Μήκους
13.00 Δρόμος 1000μ
13.15 Απονομές
Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

“ΒΡΕΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΟΥ”

Κάντε την εγγραφή σας με ένα κλικ εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here