Θρήνος για τον θάνατο του αντιπροέδρου του Πήγασου Ξάνθης Γιάννη Ζαφειριάδη σε ηλικία μόλις 54 ετών

 

Έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη σε ηλικία 54 ετών, ο αντιπρόεδρος του Πήγασου Ξάνθης Γιάννης Ζαφειριάδης.  Ήταν γνωστός και αγαπητός Ξανθιώτης, ιδιαίτερα γνωστός για την αγάπη του για την ποδηλασία, την ενασχόλησή του και προσφορά του στον Πήγασο.

Ο Γιάννης Ζαφειριάδης έδινε μάχη για την υγεία τους τελευταίους 2,5 μήνες και νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, εξαιτίας χρόνιου προβλήματος που αντιμετώπιζε.

Την είδηση του χαμού του έκανε γνωστή ο Πήγασος, μια ημέρα αφότου είχε γίνει η γιορτή της κοπής της βασιλόπιτάς του το βράδυ της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου στην Καπναποθήκη του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης.

Ο Γιάννης Ζαφειριάδης ήταν Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, απόφοιτος του Δημοκριτείο Πανεπιστημίου Θράκης. Είχε εργαστεί στον ΟΤΕ, ήταν παντρεμένος και είχε μια κόρη. Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε στη 1.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Κηρύκου και Ιουλίτης, των Κοιμητηρίων της Ξάνθης.

Η ανακοίνωση του Πήγασου Ξάνθης αναφέρει:

“Ένα Χαμόγελο ακόμη Λιγότερο”

Σήμερα Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018 γίναμε ακόμη πιο φτωχότεροι στην ζωή.
Χάσαμε οριστικά το Ζωντανό Χαμόγελο του Γιάννη μας. Αύριο Παρασκευή στις 1:30 το μεσημέρι  στον Ιερό Ναό των Κοιμητηρίων Ξάνθης θα βρίσκεται η σορός του νεκρού
για να ξεκινήσει σιγά σιγά η εξόδιος ακολουθία,  εκεί γύρω στις 2:30. Ας είμαστε όλοι εκεί.