Super League: Το πρόγραμμα των αναπτυξιακών σε Κ20, Κ17 και Κ15 και οι διαιτητές στους αγώνες της Ξάνθης

 

Με φουλ αγωνιστικές υποχρεώσεις συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα η αγωνιστική δράση των τριών τμημάτων υποδομής του ΑΟΞ για τα πρωταθλήματα υποδομών της Super League.

Η Κ20 της Ξάνθης μετά την άνετη και ευρεία επικράτηση της περασμένης εβδομάδας επί του αδύναμου Απόλλωνα Σμύρνης, πλέον ταξιδεύουν μαζί με τους Άνδρες στο Περιστέρι για να αντιμετωπίσουν στις 11:30 του Σαββάτου την Κ20 το Ατρομήτου, με τα παιδιά του Κώστα Προδρομίτη να θέλουν να δώσουν το σήμα της νίκης στου Άνδρας. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο

Γιάννης Χαλδαίος, με πρώτο βοηθό τον Γιώργο Αραβίδη και δεύτερο τον Αλέξανδρο Χιόνη της ΕΠΣ Αθηνών.

Οι υπόλοιποι αγώνες της 24ης αγωνιστικής: Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός, ΑΕΚ – Πανιώνιος, Κέρκυρα – ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ, Λεβαδειακός – Λάρισα, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, Πλατανιάς – Λαμία.

Η Κ17 του Κώστα Μπεδρελή μετά το ρεπό της περασμένης εβδομάδας, και έχοντας γεμίσει πλέον τις μπαταρίες της για τις τελευταίες στροφές του φετινού «μαραθωνίου», επανέρχεται στην αγωνιστική δράση και ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει στις 13:30 του Σαββάτου τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι κορυφής με σκοπό να κρατήσει τον αυριανό της αντίπαλο στη δεύτερη θέση και ει δυνατόν αν αυξήσει τη διαφορά της από τους Θεσσαλονικείς. Πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Μιχάλης Μιχούλιας, με πρώτο βοηθό τον Θανάση Μποζατζίδη και δεύτερη βοηθό την Ζωή Παπαδοπούλου της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Οι άλλοι αγώνες της 23ης αγωνιστικής: Παναιτωλικός – Λαμία, ΠΑΣ Γιάννινα – Λάρισα, Ρεπό: Κέρκυρα

Τέλος η ομάδα Κ15 του Θόδωρου Καραγιαννίδη, μετά από μια αποχή τριών σχεδόν εβδομάδων, λόγω των συνεχόμενων ρεπό που είχε, πλέον επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και έχει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά της, αφού αντιμετωπίζει στις 14:00 του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη τον ΠΑΟΚ. Πρώτος ρέφερι της αναμέτρησης ορίστηκε ο Γιώργος Μαμασούλας, με βοηθούς τους Αλέξανδρο Κωνσταντίν και Βασίλη Χατζηβασιλείου της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ο άλλος αγώνας και το ρεπό της 17ης αγωνιστικής: ΠΑΣ Γιάννινα – Κέρκυρα, Ρεπό: Παναιτωλικός

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ