Γνωστός φίλος της ΑΕΚ και του Ορέστη Ορεστιάδας ο Εβρίτης ΕΠΟΠ που συνέλαβαν και προφυλάκισαν οι Τούρκοι

 

Γνωστός φίλαθλος είναι ο Εβρίτης σκαπανέας Μηχανικού, Δημήτρης Κούκλατζης που συνέλαβαν οι Τούρκοι μαζί με τον υπολοχαγό Μηχανικού από το Κιλκίς Άγγελο Μητρετώδη, στην πρωτοφανή υπόθεση που κυριαρχεί στην ελληνική και όχι μόνο επικαιρότητα από νωρίς το πρωί.

Αμφότεροι είναι στελέχη της 3ης Μηχανοκίνητης Ορεινής Ταξιαρχίας «Ρίμινι» και ήδη οδηγήθηκαν σε τουρκικό δικαστήριο της Αδριανούπολης όπου διατάχθηκε η προφυλάκισή τους μέχρι και την Δευτέρα, οπότε και θα δικαστούν για παράνομη είσοδο στην Τουρκία.

Ο Κούκλατζης είναι γνωστός φίλος του Ορέστη Ορεστιάδας, καθώς άλλωστε η οικογένειά του έχει μεγάλη παράδοση στην ιστορική ομάδα του βορείου Έβρου. Μάλιστα πολύ συχνά ανέβαζε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook αφωτογραφίες από παίκτες, παλιές απονομές αλλά και εκδηλώσεις κοπής βασιλόπιτας.

Επόσης κατά καιρούς έχει κάνει αναρτήσεις για την απώλεια του Νίκου Σαμαρά, κάτι που είναι πολύ φυσιολογικό για οποιονδήποτε ζει στην Ορεστιάδα. Πέραν αυτών, ο Δημήτρης Κούκλατζης είναι και ένας από τους πιο γνωστούς οπαδούς της ΑΕΚ στον Βόρειο Έβρο και συχνά ταξίδευε για να παρακολουθήσει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα.

Η φωτογραφία είναι από το ΟΑΚΑ όταν είχε βρεθεί στις 2 του περασμένου Νοεμβρίου για την λευκή ισοπαλία της ΑΕΚ με τη Μίλαν. Πριν δυο εβδομάδες είχε και πάλι ταξιδέψει στην Αθήνα για την αναμέτρηση με την Ντιναμό Κιέβου για τους 32 του Europa League.