Γ’ Εθνική: Με επιστροφές αλλά χωρίς “Γιαννό” και Χριστεφ η αποστολή της ΑΕ Διδυμοτείχου στο Θρακιώτικο τελικό με τους Προσκυνητές στην Αλεξανδρούπολη

 

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕ Διδυμοτείχου για τον νέο «τελικό» μέχρι τον επόμενο με την Δόξα Προσκυνητών (15:00, LIVE ThrakiSportS) με τον κοουτς της ομάδας Κρίστο Τελκίνσκι να αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

Συγκεριμένα στην αποστολή του αγώνα που θα γινει το Σάββατο στην Αλεξανδρούπολη και στο “Φώτης Κοσμάς”, επιστρεφούν ο τιμωρημένος Αβογιαν και οι Κώστας Συριτούδης και ο 16χρονος Δημήτρης Αλεξακίδης, ωστόσο θα απουσιάσει ο Αλεξαντερ Χριστεφ και ο αρχηγός Χρήστος Γιαννόπουλος.

Η ΑΕΔ μετά την νικη “οξυγόνο” στον Ξηροπόταμο επί του Μέγα Αλέξανδρου θέλει τουλάχιστον 3 νικες στα επόμενα παιχνίδια αφού θέλει να φτάσει τους 30 βαθμούς, ώστε να ξεπεράσει μια από τις ομάδες της Ξάνθης, Ορφέα και Άβατο που έχουν 25 βαθμούς. Πρωτος τελικός για την ομάδα του Τελίνσκι αυτός με τους Προσκυνητές.

Οι 19 της αποστολής στην ΑΕΔ είναι οι Αγγ. Συριτουδης, Κ. Συριτούδης, Αλεξακίδης, Θάνος, Νικολαΐδης, Τζανετάκος, Πατιαλιάκας, Τερτσούδης, Πετρόπουλος, Καζαλας, Παπούδης, Καπετανίδης, Ζαφειρόπουλος, Εμρέ, Σιμτσάκης, Φωτσιτζούδης, Σουλεϊμάν, Παντελίδης και Ιντζές.