Γ’ Εθνική: Εμφανίζεται να «κοούτσαρε» ταυτόχρονα αγώνες σε Κομοτηνή και… Σπάρτη ο Ζόραν Στοΐνοβιτς

 

Αίσθηση προκάλεσε στην ποδοσφαιρική πιάτσα ένα ποστάρισμα του γνωστού δημοσιογράφου Δημήτρη Τσακίρη στην προσωπική του σελίδα στο facebook σχετικά με τον προπονητή της Δόξας Νέου Σοδηροχωρίου και πρώην του Πανθρακικού Ζόραν Στοΐνοβιτς.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Στοΐνοβιτς εμφανίστηκε να κοουτσάρει ταυτόχρονα δυο διαφορετικές ομάδες σε δυο διαφορετικές κατηγορίες σε δυο γήπεδα που απέχουν πάνω από 1.000 χιλιόμετρα μεταξύ τους.

Η ανάρτηση έχει ως εξής: Μόνο εδώ γίνοται αυτά! Την περασμένη Κυριακή ο Ζόραν Στοϊνοβιτς κοούτσαρε την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου με την φυσική του παρουσία στο γήπεδο της Κομοτηνής για την Γ’ Εθνική, και την ίδια ώρα η…. προπονητική του ταυτότητά “κοούτσαρε” την Σπάρτη στο Αίγιο για την Φούτμπολ Λιγκ, όπως αναγράφεται στο φύλλο αγώνα! Η Σπάρτη του έκανε συμβόλαιο για να έχει προπονητή με δίπλωμα, αλλά δεν πήγε ποτέ στη ζωή του στη Σπάρτη! Και ούτε θα πάει γιατί ο Θεοδόσης Θεοδοσιάδης, που δεν έχει δίπλωμα και είχε δανειστεί του φίλου του, παραιτήθηκε από την Σπάρτη, μετά από θητεία οκτώ ημερών, οπότε “φεύγει” (χωρίς να έχει πάει ποτέ) και ο Στοϊνοβιτς!

Είχε προηγηθεί δημοσίευμα του Football League News αναφορικά με την αποχώρηση του Σάκη Θεοδοσιάδη από την ομάδα της Σπάρτης, με πραγματική αιτία πίσω από τους προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους που επικαλέστηκε ο ίδιος, «το γεγονός ότι ο ίδιος δεν είναι κάτοχος UEFA Pro». Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, αυτό αποδείχτηκε και στην εκδίκαση της Πέμπτης (01/03) στον αθλητικό δικαστή, όπου το FL News έδωσε το «παρών».

Αναφέρει το δημοσίευμα: «Η ομάδα της Λακωνίας, λοιπόν, κλήθηκε να απολογηθεί, γιατί δεν είχε δηλώσει προπονητή – κάτοχο UEFA Pro. Την εκπροσώπησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Νικόλαρος και προσκόμισε τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πιστοποιούσαν ότι ο Ζόραν Στοΐνοβιτς έχει υπογράψει με τους «κυανέρυθρους». Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονιστεί ότι η πρόσληψη Στοΐνοβιτς έγινε όταν η Σπάρτη έδωσε τα χέρια με τον Σάκη Θεοδοσιάδη, όμως είναι αβέβαιο αν μετά το διαζύγιο συνεχιστεί η «συνεργασία» αυτή και με τον ίδιο…».

Τι ακριβώς έχει συμβεί; Σύμφωνα με πληροφορίες και όπως ακριβώς είχε αποκαλύψει το ThrakiSportS, ο Ζόραν Στοΐνοβιτς δέχθηκε πρόταση από την ομάδα της Σπάρτης και μάλιστα προχώρησε και στην υπογραφή των σχετικών συμβολαίων. Προφανώς στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, δηλώθηκε ως προπονητής και στο φύλλο αγώνος της αναμέτρησης της περασμένης Κυριακής, όπως είθισται σε περιπτώσεις ομάδων που οφείλουν να δηλώσουν προπονητές που δεν διαθέτουν. Όσο για την σχέση του με τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, αυτή δεν είναι επισήμως τουλάχιστον ως προπονητής αλλά ως τεχνικός σύμβουλος, γεγονός που του επιτρέπει να διαθέτει την ίδια στιγμή επαγγελματικό συμβόλαιο.

Το πιο πιθανό βέβαια είναι να θέλησε με αυτόν τον τρόπο να διευκολύνει τον Σάκη Θεοδοσιάδη, που όπως έχει αναφέρει σε παλιότερα πρόσφατα δημοσιεύματά του το ThrakiSportS είναι κουμπάρος με τον Στοΐνοβιτς και στο πλαίσιο της στενής φιλίας τους αλλά πάντα μέσα στα πλαίσια του νόμου, με τυφλά μάτια θα έκανε οτιδήποτε για να τον βοηθήσει…