Γ’ Εθνική: Με Δραγανίδη αλλα χωρίς δυο η 19αδα των Προσκυνητών για τον σημαντικό αγώνα με το Διδυμότειχο

 

Πανέτοιμη είναι η Δόξα Προσκυνητών για το Σαββατιάτικο (15:00, LIVE ThrakiSportS) παιχνίδι με την ΑΕ Διδυμοτείχου στην Αλεξανδρούπολη, και μετά την τελευταία δυνατή προπόνηση της Παρασκευής ο Νίκος Μπαχαρίδης, ανακοίνωσε την αποστολή του σημαντικού αυτού αγώνα για τις δυο Θρακιώτικες ομάδες.

Η Δόξα Προσκυνητών μετά την ισοπαλία με την Ελπίδα Σκουτάρεως στις Σέρρες θέλει να εξαντλήσει τις απειροελάχιστες ελπίδες παραμονής της, κάνοντας το 4 Χ 4 στα επόμενα παιχνίδια της και μην έχοντας το άγχος των γηεδούχων του Διδυμοτείχου να πετύχουν το τρίτο τους διπλό στο πρωτάθλημα.

Από την 19αδα που επέλεξε ο κόουτς της Δόξας, απουσιάζουν οι δύο τιμωρημένοι Φαρμάκης και Περτσάς, , με όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Νίκου Μπαχαρίδη, αφού επέστρεψε και ο τραυματίας Δραγανίδης.

Αναλυτικά την αποστολή απαρτίζουν οι: Νικολίτσας, Γιαννακίδης, Γιολδάσης, Γκαρνάκης, Ζήνωνος, Κελεσίδης, Καραγιαννίδης, Κρεμμύδας, Μόσχος, Παγώνης, Πατούλιας, Πότσης, Σιδηρόπουλος, Τρίχας, Τσορτανίδης, Χακάν, Σιχλιμοίρης, και Βάσκος,