Αποκαθήλωση του ΓΕΛ Σουφλίου στην Αλεξανδρούπολη! Οι πρωταθλητές Λυκείων σε Έβρο, Ροδόπη και Ξάνθη

 

Αποκαθήλωση είχαμε το μεσημέρι της Παρασκευής στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” για το ΓΕΛ Σουφλίου, που πέρυσι κατέκτησε τον τίτλο στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Βόλεϊ (φωτο).

Η ομάδα που κοούτσαρε ο Νίκος Μούχλιας ηττήθηκε μετά απο συγκλονιστικό παιχνίδι από τα αγόρια του 3ου Γενικού Λυκείου Αλεξανδρούπολης που κοούτσαρε ο Δημήτρης Τσουλκανάκης με 2-1 σετ.

Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Το πρώτο σετ το κατέκτησε το 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης με 25-22, τοι σουφλιώτες ισοφάρισαν κατακτώντας το δεύτερο με 25-22 και τελικά οι Αλεξανδρουπολίτες πήραν τη νίκη με 15-11 στο τάι μπρέικ.

Το 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης θα εκπροσωπήσει τον Νομό Έβρο στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας σε πρώτη φάση τις πρωταθλήτριες ομάδες στους άλλους νομούς της Θράκης, οι τελικοί στους οποίους έγιναν τις προηγούμενες μέρες.

Στο Νομό Ξάνθης τον τίτλο στο σχολικό πρωτάθλημα κατέκτησε το 1ο ΓΕΛ Ξάνθης που νίκησε στον τελικό το Μουσικό Λύκειο με 2-1 σετ (25-18, 21-25, 15-10).

Στην Ροδόπη, τέλος, πρωταθλητές στα αγόρια αναδείχθηκαν οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Κομοτηνής που νίκησαν στον τελικό με 2-0 σετ το 3ο ΓΕΛ Κομοτηνής.