Τσάλεντζ Καπ: Με συμμετοχή μόνο του Δαρίδη από Εβρίτες η πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά

 

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε πανηγυρικά στους «4» της διοργάνωσης του Τσάλεντζ Καπ, καθώς επικράτησε με 3-0 σετ (25-17, 25-19, 25-21) επί της Μενέν από το Βέλγιο στη δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων που έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη».

Μπροστά σε περίπου 1.000 οπαδούς τους, οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και παίζοντας βόλεϊ υψηλών προδιαγραφών πήρε τα δυο πρώτα σετ που χρειαζόταν για να πανηγυρίσει την πρόκριση στα ημιτελικά  του Challenge Cup.  Ωστόσο από τους τρεις Θρακιώτες του ρόστερ του, μόνο ο Άκης Δαρίδης χρησιμοποιήθηκε και αυτός για λίγο ως αντικαταστάτης του Στεφάνου, αφού Ανδρεάδης και Τσέλιος έμειναν για ακόμα μια φορά στον πάγκο χωρίς να πάρουν συμμετοχή.

Στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός θα διασταυρωθεί με τη Ρωσική Γκαζπρόμ Ούργα Σουργκούτ που απέκλεισε την Ελβετική Νάφες. Στην μέχρι τώρα πορεία του και πριν την Βελγική Μενέν ο Ολυμπιακός πέτυχε προκρίσεις  επί των Ινεγκολ, Τουρ και Λοκομοτίβ Μπακού, δίνοντας συνέχεια  στο ευρωπαϊκό του ταξίδι.