Ταλαιπωρημένη από το ταξίδι αλλά ευδιάθετη και αισιόδοξη έφτασε στο Μπέρμιγχαμ η Βούλα Παπαχρήστου

 

Η Βούλα Παπαχρήστου είναι αθλήτρια αγώνων και το έχει αποδείξει πολλές φορές. Στο Μπέρμιγχαμ έρχεται ως κάτοχος μεταλλίου από την προηγούμενη διοργάνωση και ουδείς μπορεί να τη βγάλει εκτός υποψηφίων για μετάλλιο στο τριπλούν των γυναικών.

Στο Πόρτλαντ το 2016 η Παπαχρήστου κέρδισε ένα από τα πιο παλικαρίσια μετάλλια πραγματοποιώντας εξαιρετικό αγώνα για να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου του Πγακομσίου Πρωταθλήματος. Στο Μπέρμιγχαμ η σύζυγος του θρακιώτη ποδοσφαιριστή Λάζαρου Χαριτωνίδη είναι και πάλι από τις υπολογίσιμες αθλήτριες για μετάλλιο.

«Η προετοιμασία βγήκε ακριβώς όπως έπρεπε και το είχαμε προγραμματίσει από την αρχή της σεζόν. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και τίποτα δεν εμπόισε την προετοιμασία μας. Δεν είχα τραυματισμούς και γλίτωσα και από τις ιώσεις που ταλαιπώρησαν πολύ κόσμο» τόνισε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο Sportsfeed και συμπλήρωσε: «Είμαι συγκατημένα αισιόδοξη μέχρι και την έναρξη του αγώνα. Οπως έχουμε δουλέψει φέτος, κάτι καλό με περιμένει».

Η Παπαχρήστου έφτασε με την ελληνική αποστολή στο Μπέρμιγχαμ αργά το βράδυ της Τρίτης μέσω Φρανκφούρτης, καθώς υπήρχε μεγάλη αναμονή και συνεπώς ταλαιπωρία. Ωστόσο την Τετάρτη δεν έπαψε να χαμογελά στην πρώτη βόλτα της στο προπονητήριο του σταδίου Αλεξάντερ, με τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αποστολής.

O Κώστας Φιλιππίδης πήγε πρώτος από όλους να κάνει τα άλματα του νωρίς για να αποφύγει την πολυκοσμία και 1,5 ώρα αργότερα ακολούθησε η υπόλοιπη ομάδα, με την Κατερίνα Στεφανίδη να είναι η μόνη που έκανε άλματα καθώς ο Εμμανουήλ Καραλής θα κάνει άλματα αύριο. Όπως αναφέρει το Sportsfeed, από όπου και η φωτογραφία του θρακιώτη φωτογράφου Νίκου Ζιαγάκη, η Παπαχρήστου και ο Μίλτος Τεντόγλου έκαναν χαλάρωμα όπως και ο Δουβαλίδης, με την Μπελιμπάκη και τη Σπανουδάκη.