Γ’ Εθνική: Τα δύο αδέρφια που είναι οι «Φύλακες – Άγγελοι» της εστίας της ΑΕ Διδυμοτείχου

Ένα ασυνήθιστο δίδυμο τερματοφυλάκων διαθέτει η ΑΕ Διδυμοτείχου, καθώς κάτω από τα δοκάρια βρίσκονται δύο αδέρφια, ο Κώστας και ο Άγγελος Συριτούδης.

Έχει συμβεί στα χρονικά αδέρφια να παίζουν στην ίδια ομάδα, ωστόσο είναι σπάνιο αυτά να αγωνίζονται στην ίδια θέση και ακόμα πιο σπάνιο αυτή να είναι του τερματοφύλακα.

Ο Κώστας, μεγαλύτερος ηλικιακά, έχει διακριθεί σε όλες τις ομάδες που έχει αγωνιστεί με τελευταία τον ιστορικό ΑΟ Καβάλας.

Επέστρεψε στην γεννετειρα του προκειμένου να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία και μοιράζεται την ίδια θέση με τον αδερφό του Άγγελο, ένα από τα πιο ελπιδοφόρα πρότζεκτ του εβριτικου ποδοσφαίρου.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα μη συνηθισμένο δίδυμο, όμοιο του οποίου θα δυσκολευθούμε να βρούμε όχι απλά στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στην φωτογραφία βλέπετε τα δύο αδέρφια, να χαμογελούν στον φακό του Σωτήρη Κηπουρού και μαζί με τον Δημήτρη Τερτσούδη, αδερφικό φίλο του Κώστα.

Η ΑΕ Διδυμοτείχου δίνει μεγάλη μάχη για να μείνει στην κατηγορία και αν επιτευχθεί αυτό θα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις σημαντικές επεμβάσεις των αδερφών Συριτούδη