ΕΠΣ Έβρου: Κανονικά τα σημερινά ματς της Β’ Κατηγορίας, στον αέρα η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου

 

Κανονικά θα διεξαχθεί η αγωνιστική δράση στα γήπεδα του Νοτίου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας στις 15:00 το μεσημέρι, οπότε και θα διεξαχθούν τα πέντε ματς της αναβληθείσας 15ης αγωνιστικής.

Οι έντονες χιονοπτώσεις υπάρχουν από τον Προβατώνα και επάνω, ωστόσο στην περιφέρεια της Αλεξανδρούπολης εκτιμάται ότι οι αγώνες μπορούν να γίνουν και δεδομένου ότι ο Νότιος Όμιλος έχει μείνει πίσω ενώ οι συγκεκριμένες ομάδες δεν έχουν να διανύσουν μεγάλες αποστάσεις, ελήφθη απόφαση να πάνε κανονικά οι ομάδες στα γήπεδα και αν χρειαστεί κάποια αναβολή να κριθεί επί τόπου από τους διαιτητές.

Το κύμα της κακοκαιρία πάντως που σαρώνει τον Νομό Έβρου θέτει σε αμφιβολία την διεξαγωγή της αγωνιστικής δράσης το Σαββατοκύριακο. Τα έντονα φαινόμενα που είχαμε το τελευταίο διήμερο και αναμένονται και τις επόμενες ώρες θα κάνουν ακόμα πιο βαρείς τους αγωνιστικούς χώρους και επικίνδυνους να παιχτεί ποδόσφαιρο, ακόμα και αν έχει… λιακάδα το Σαββατοκύριακο.

Για τον λόγο αυτό, ακόμα και εντός της ημέρας υπάρχει ενδεχόμενο να αποφασιστεί αναβολή όλη της αγωνιστικής δράσης του Σαββατοκύριακου, με πιθανή εξαίρεση πάντα τον Νότιο Όμιλο της Β’ Κατηγορίας που τα πράγματα δείχνουν πιο υποφερτά ενώ υπάρχει πάντα η ανάγκη να προχωρήσουν οι αγωνιστικές καθώς λόγω περισσοτέρων ομάδων είναι ακόμα πίσω αυτό το πρωτάθλημα.