Υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και με παρελθόν στη Θράκη ο γιατρός του αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός που δεν ξεκίνησε ποτέ

 

Παρελθόν στην Θράκη και μάλιστα σημαντικό έχει ο γιατρός του αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, που έχει βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας τις τελευταίες ώρες.

Ως γιατρός του επίμαχου αγώνα, η τύχη του οποίου θα κριθεί στα δικαστήρια, είχε οριστεί ο Ιωάννης Ουσαντζόπουλος που όπως αποδεικνύεται είναι υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ καθώς εμφανίζεται στην ιστοσελίδα της ως γιατρός των ακαδημιών του δικέφαλου του Βορρά και μάλιστα αναφέρεται ότι εργάζεται στην ομάδα της Θεσσαλονίκης από το 2004. Για τον λόγο αυτό μάλιστα είναι ιδιαίτερα γνωστός στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ στην περιοχή της Θράκης, καθώς έχει ευθύνη και για όλο το οικοδόμημα των ακαδημιών.

Είναι  τακτικό  μέλος  της  Ορθοπαιδικής  και  Τραυματολογικής  Εταιρίας  Μακεδονίας  Θράκης και όπως αναφέρεται στο επίσημο βιογραφικό του, σπούδασε στην θρακική πόλη της Φιλιππούπολης στην Βουλγαρία και συγκεκριμένα στο Πανεπιστήμιο  Ιατρικής  «Ιβάν  Πέτροβιτς  Παβλόφ». Τα στοιχεία αυτά αναγράφονται άλλωστε και στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπου φιλοξενείται το βιογραφικό του γιατρού (κάντε κλικ ΕΔΩ για να το δείτε).

Ελάχιστοι ωστόσο γνωρίζουν ότι υπήρξε και υποψήφιος διδάκτορας στην Ιατρική Σχολή της Αλεξανδρούπολης και συγκεκριμένα στην Ορθοπαιδική Κλινική του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης που έχει την έδρα της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης στην Δραγάνα.

Το ThrakiSportS παρουσιάζει ένα έγγραφο του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, από το οποίο αποδεικνύεται ότι ο γιατρός του αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός είχε υπάρξει την περασμένη δεκαετία υποψήφιος διδάκτορας στην Ορθοπαιδική Κλινική της Ιατρικής Σχολής Αλεξανδρούπολης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (όγδοος στην λίστα των υποψήφιων διδακτόρων):