ΕΠΣ Έβρου: Οι ορισμοί των διαιτητών στα (ευρισκόμενα στον αέρα) παιχνίδια της Τετάρτης

 

Δεν ορίστηκαν διαιτητές στο παιχνίδι Αρδας Καστανεών – Θράκη Φερών που είχε προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Τετάρτης, για την 13η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Το παιχνίδι είχε αναβληθεί τότε λόγω κακών καιρικών συνθηκών και όπως ανέφερε από το μεσημέρι το ThrakiSportS, αναβάλλεται εκ νέου, αυτή τη φορά με απόφαση της διοργανώτριας, ώστε να γλιτώσει την μετακίνηση η ομάδα των Φερών.

Για το άλλο αναβληθέν παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Ποντιακό Αλεξανδρούπολης και ΠΑΕ Νίψας έχουν οριστεί κανονικά διαιτητές (Ουζουνίδης, Κτιστόπουλος, Σαμουρκασίδης) αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πιο πιθανό είναι και αυτό να αναβληθεί από την διοργανώτρια αρχή. Όπως αναφέραμε το πρωί, επίσημη ενημέρωση θα υπάρξει νωρίς το πρωί από την Επιτροπή Πρωταθλήματος.

Τα ίδια ισχύουν και για τα πέντε παιχνίδια της αναβληθείσας 15ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Έβρου, για τα οποία πάντως επίσης έχουν οριστεί κανονικά από την Επιτροπή Διαιτησίας οι τριπλέτες και έχουν ως εξής:

Γήπεδο Άβαντα: Ατρόμητος Άβαντα – Δορίσκος (Σκίνδρης, Σουβαράς, Καραΐσκος)
Γήπεδο Χηλής: ΑΕ Νέας Χηλής – ΑΕΚ Έβρου (Παπάς, Τουντζιαράκης, Δαλής)
Γήπεδο Αγναντιας: Φουρτούνα Αλεξανδρούπολης – ΑΟ Μαΐστρου (Σιμίδης, Κοντάρας, Τρύπης)
Γήπεδο Φώτης Κοσμάς: ΑΟ Θράκης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης Β’ (Σιβούδης, Σταρούδης Χ., Τσομπανίδης)
Γήπεδο Εξώπολης: ΑΟ Καππαδοκών – ΑΟ Αρίστεινου (Στρατούδης Β, Κωτσακιώτης, Βακαλίδης)
ΑΟ Μάκρης – Μοναστηράκι 3-0 α.α.
Ρεπό: Ασπίδα Βρυσούλας