ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Ελεύθερη είσοδο ορίζει ο Λεύκιππος Ξάνθης για τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΚΑΟΔ

 

Με ανακοίνωσή του, το Δ.Σ. του Λεύκιππου ενημερώνει τους αθλητές και τους γονείς τους ότι οι προπονήσεις των Ακαδημιών δεν θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 28/2/2018 λόγω της διεξαγωγής του ημιτελικού Κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ ανάμεσα στην ομάδα της Ξάνθης και τον ΚΑΟ Δράμας στο Αμοιρίδειο στις 18.00 το απόγευμα.

Ο αγώνας έχει αναβληθεί δύο φορές, την πρώτη επειδή είχε οριστεί το βράδυ του προπερασμένου Σαββάτου που όλη η Ξάνθη ζούσε στον ρυθμό του αποκριάτικου καρναβαλιού και την δεύτερη με αίτημα της Δραμινής ομάδας, καθώς είχε οριστεί για την περασμένη Τετάρτη.

Ο αγώνας χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα κρίσιμος για τον Λεύκιππο, αφού με νίκη θα λάβει μέρος  για δεύτερη συνεχόμενη  χρονιά στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου απέναντι στο Δημοκρίτειο, που ήδη έχει εξασφαλίσει το ένα εισιτήριο.

Κυρίως όμως ο αγώνας αυτός θα αποτελέσει κρίσιμο τεστ ενόψει των πλέι οφ, όπου η ομάδα της Ξάνθης θα διεκδικήσει άνοδο. Σε αυτήν την προσπάθεια το ΔΣ του Λεύκιππου δηλώνει ότι θέλει όλον τον Ξανθιώτικο φίλαθλο κόσμο ως συμπαραστάτες και για τον λόγο αυτόν όρισε ελεύθερη την είσοδο στον μεγάλο αγώνα.

«Θα ήταν μεγάλη μας τιμή να παρακολουθήσετε τις προσπάθειες των προπονητών και των παικτών μας και να τους βοηθήσετε να φτάσουν σε μια μεγάλη νίκη. Μόνο με τη βοήθειά σας θα πάμε στον τελικό», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Λεύκιππου προς το φίλαθλο κοινό.