Δυσκολότερη η αποστολή της Βούλας Παπαχρήστου για ένα ακόμα μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

 

Η Βούλα Παπαχρήστου πριν δυο χρόνια στο Πόρτλαντ είχε κατακτήσει μετάλλιο και πάει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο Μπέρμιγχαμ διεκδικώντας ένα ακόμα μετάλλιο.

Ωστόσο η αποστολή της συζύγου του θρακιώτη ποδοσφαιριστή Λάζαρου Χαριτωνίδη είναι ούτως ή άλλως δύσκολη και φαίνεται ότι γίνεται ακόμα δυσκολότερη, καθώς στον αγώνα θα λάβει μέρος και η Κετούρα Όρτζι.

Η Αμερικανίδα πρωταθλήτρια του τριπλούν η οποία έχει φέτος την κορυφαία επίδοση στον κόσμο με 14.53μ. δεν αγωνίστηκε στα αμερικάνικα τράιαλς και έτσι έχασε το δικαίωμα να διεκδικήσει θέση στην αποστολή των Αμερικανών.

Η Αμερικανίδα είχε συμπεριληφθεί στις λίστες συμμετοχής της IAAF και έστειλε πρόσκληση, όμως η ομοσπονδία των ΗΠΑ είναι πολύ αυστηρή σχετικά με την επίτευξη της πρόκρισης καθώς αποδέχεται να γίνεται μόνο μέσω των τράιαλς για να παραμείνει ισχυρή η διοργάνωση του εθνικού πρωταθλήματος.

Ωστόσο όπως αναφέρει το sportsfeed, η ομοσπονδία των ΗΠΑ πρόσθεσε τελικά επιπλέον μέλη στην ομάδα της και η Όρτζι είναι ένα από αυτά, δυσκολεύοντας την αποστολή της Βούλας Παπαχρήστου για ακόμα ένα μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση και δη Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here