Με ποδηλασία, μπάντμιντον, zumba και πεζοπορία ολοκληρώθηκε η αθλητική εβδομάδα για τους μαθητές του 10ου Δημοτικού Κομοτηνής

 

Με πρωτοβουλία του καθηγητή Φυσικής Αγωγής και πρώην προέδρου του Πανθρακικού Σταδίου Μιχάλη Πολυτσάκη  ξεκίνησε στο 10ο Δημοτικό Σχολείο ένα πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης γονέων, εκπαιδευτικών και μαθητών γύρω από το μείζον ζήτημα της παιδικής παχυσαρκίας.

Το πρόγραμμα ωστόσο δεν περιορίστηκε μόνο σε ενημερωτικές δράσεις, αλλά περιλαμβάνει ποικίλες δραστηριότητες που ενθαρρύνουν τα παιδιά να αθληθούν, διασκεδάζοντας ταυτόχρονα μαζί με τους συμμαθητές τους!

Έτσι, την περασμένη Παρασκευή το προαύλιο του 10ου Δημοτικού Σχολείου «πλημμύρισε» με χαρούμενες παιδικές φωνές. Οι μικροί μαθητές παρακολούθησαν ταινίες, έπαιξαν μπάντμιντον μαζί με ομάδα αντιπτέρισης, έκαναν ποδηλασία υπό την καθοδήγηση του ποδηλατικού ομίλου «Θράκας Ιππέας» και ξεσηκώθηκαν χορεύοντας σε ρυθμούς zumba!

Το πρόγραμμα έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την Κυριακή στο Πανθρακικό Στάδιο, όπου λίγο πριν το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε πεζοπορία για γονείς και μαθητές.