Παίρνει πολιτικές διαστάσεις μετά την παρέμβαση ΣΥΡΙΖΑ το λουκέτο από τον Δήμο Ξάνθης στην έδρα των συλλόγων Προμηθέας και Ερατώ

 

Πολιτικές διαστάσεις παίρνει μετά την παρέμβαση του κυβερνώντος κόμματος ΣΥΡΙΖΑ η υπόθεση του γυμναστηρίου Ανάξαρχος, του οποίου δρομολογείται από τον Δήμο Ξάνθης η αναστολή λειτουργίας λόγω έλλειψης άδειας.

Το γυμναστήριο λειτουργεί εδώ και σχεδόν 20 χρόνια και στεγάζει τα σωματεία Προμηθέας και Ερατώ που καλλιεργούν τα αθλήματα της ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής, του τραμπολίνο καθώς επίσης και χορού.

Το πρωί του περασμένου Σαββάτου (24/02) οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Στάθης Γιαννακίδης και Γρηγόρης Στογιαννίδης, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γιώργος Χατζηθεοδώρου και ο υπεύθυνος του τομέα Αθλητισμού Γιώργος Καρακασίδης, επισκέφτηκαν το γυμναστήριο «Ανάξαρχος», του οποίου δρομολογείται η αναστολή λειτουργίας, λόγω έλλειψης άδειας.

Οι πολιτικοί παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώθηκαν από τους δύο αθλητικούς συλλόγους και  τους προπονητές για τις συνθήκες λειτουργίας του Γυμναστηρίου και το τελεσίγραφο του Δήμου για τη σφράγισή του. Ακολούθως από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Τι είναι αυτό που φταίει; Η άγνοια, η ανεπάρκεια, η αδιαφορία; Η πλήρης εγκατάλειψη των δομών αθλητισμού έρχεται να συμπληρώσει τη γενική εικόνα εγκατάλειψης της πόλης.

Περιμένουμε την αντίδραση του Δήμου, βέβαια, στο παρά πέντε των επόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Τα όργανα γυμναστικής που τοποθέτησε σε πλατείες και χωριά, δεν βοηθάνε στην προώθηση του αθλητισμού.

Θα πάρουμε όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες ώστε να κρατήσουμε τις δομές ανοιχτές, καλώντας τον Δήμο να αναλάβει τις ευθύνες του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here