ΕΠΣ Ξάνθης: Με MVP τον Πεντεζίδη η Ασπίδα «πάτησε» και τον Νέστο Κύρνου και συνέχισε το σερί

 

Συνεχίζει «καλπάζοντας» η Ασπίδα Ξάνθης που έριξε και αυτή την εβδομάδα νέα τριάρα με νέο θύμα της αυτή τη φορά τον Νέστο Κύρνου.

Με τα παιχνίδια αυτής της εβδομάδας να πραγματοποιούνται το Σάββατο αντί για Κυριακή, η Ασπίδα φιλοξένησε στο ΔΑΚ Ξάνθης τον ουραγό Νέστο Κύρνου και τον φιλοδώρησε με τριάρα, φτάνοντας στη νίκη αυτή τη φορά πολύ πιο εύκολα από το παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Οι παίκτες του Χρήστου Σαμαρά, δεν έδειξαν σε κανένα σημείο του αγώνα να υποτιμούν τον αντίπαλο και μπήκαν από την αρχή για να καθαρίσουν την υπόθεση νίκη, κάτι που έκαναν κιόλας, αφού μέχρι το 30ο λεπτό προηγούνταν ήδη με δύο τέρματα διαφορά.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, ο Παναγιώτης Πεντεζίδης που σκόραρε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του, αρχικά στο 20′ και εν συνεχεία στο 30′, και έβγαλε το άγχος από τους συμπαίκτες του από νωρίς.

Το κερασάκι στη τούρτα έβαλε στην επανάληψη και το 60′ ο πρώτος σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος Γιάννης Χριστοφορίδης που κρέμασε με ωραία λόμπα τον Ικρέμογλου. Με αυτή τη νίκη η Ασπίδα έκανε το 16×16 και διατήρησε τη διαφορά της από τη δεύτερη θέση.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Χρήστος Σαμαράς): Χατζηγεωργίου, Σαμαράς, Κοντογιαννίδης, Κοντομιχάλης, Νικολούδης (62′ Χατζηπαρασκευάς), Δογανίδης (62′ Κούπας), Γελαδάρης, Πεντεζίδης, Χριστοφορίδης, Ζώτος (75′ Κυριαζίδης), Κατσής (75′ Παπαδόπουλος).

ΝΕΣΤΟΣ ΚΥΡΝΟΥ (Τάσος Κελλίδης): Ικρέμογλου, Ορτσούν Χ., Μπατακάν (73′ Σερίφογλου), Φερίτογλου, Μουζαφέρογλου, Γκιουνγκιόρ, Βελήογλου Μπερ., Βελήογλου Μπα., Γκαλήτογλου (62′ Σαλήογλου), Κελλίδης Ν., Ισμέτογλου (72′ Μουρτεζάογλου).