ΕΠΣ Ξάνθης: Αναβάλλονται ξανά τα παιχνίδια της (αναβληθείσας) 16ης αγωνιστικής στην Α’ Κατηγορία

 

Μπορεί την Κυριακή να παίχτηκε η 17η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Ξάνθης, ωστόσο υπάρχει χρωστούμενη η 16η αγωνιστική που δεν είχε πραγματοποιηθεί πριν 15 ημέρες λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που υπήρχαν σε όλη την Θράκη.

Η συγκεκριμένη αγωνιστική είχε προγραμματιστεί για την προσεχή Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου αλλά με την επέλαση του χιονιά, που έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του σε αρκετές περιοχές, αναβάλλεται εκ νέου. Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΣ Ξάνθης.

Σε αυτήν αναφέρεται:

Η Επιτροπή πρωταθλήματος και κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης ανακοινώνει ότι τα παιχνίδια της Α’ κατηγορίας που ήταν να διεξαχθούν την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου αναβάλλονται και θα οριστούν με νεότερη απόφαση.

Υπενθυμίζεται ότι οι αγώνες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της συγκεκριμένης αγωνιστικής είναι οι εξής:  Ηρακλής Ν. Ζυγού – Άρης Πετεινού, Νέστος Κύρνου – Απόλλων Ξάνθης, Αναγέννηση Θαλασσιάς – Ερμής Μάνδρας, Εχίνος Σπορ – ΑΕ Ξάνθης, Κεντητή Ξάνθης – ΑΟ Βιστωνίδας και Άτλας Σελίνου – Αστήρ Μαγικού