ΕΠΣ Θράκης: Ανατροπές, διαμαρτυρίες και 7 τέρματα στο ματς ανάμεσα στους ΠΑΟΚ του Κοσμίου και της Κομοτηνής

 

Ένα από τα καλύτερα και συναρπαστικότερα παιχνίδια της χρονιάς αν και με το φιναλε του πρωτου μέρος δεν προμηνύονταν κάτι τετοιο έγινε στο Κόσμιο, όπου ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής έβαλε δύσκολα στην πρωτοπόρο ομάδα του συνονόματου Κοσμίου.

Οι γηπεδούχοι προηγληθηκαν εύκολα 3-0 πρωτο μερος και χαλάρωσαν με αποτέλεσμα να το πληρώσουν και δεχτούν  τρια τέρματα σε ένα εικοσάλεπτο με τον Βοριγιατζίδη να κάνει το τελικό 4-3 μέσα σε διαμαρυρίες από τους φιλοξενούμενους.

Σύμφωνα με το rodopisports, το συγκρότημα του Σαββα Αϊβάζη ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι μιας και πήρε κεφάλι στο σκορ μόλις στο 8ο λεπτό όταν ο Ρουμπιές ευστόχησε από τα έντεκα βήματα, σε ένα πέναλτι που κέρδισε ο Φώτης Ξενάκης. Το Κόσμιο πίεσε για το 2-0 και το πέτυχε τελικά στο 21′ με τον Ξενάκη με κοντινή κεφαλιά και έπειτα από εκτελεση κόρνερ. Ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής χασει καλες ευκαιρίες με τον Κελεσίδη, όμως ο Ξενάκης θα προσθέσει και άλλο τέρμα στην φετινή του συλλογή κάνοντας το 3-0.

Στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο ήταν είδαμε ένα άλλο ματς, ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής μπήκε σαν να είναι αυτός στην πρώτη θέση  και έφεραε το παιχνίδι στα ίσα 3-3 από το 51ο μέχρι και το 71ο λεπτό. Την αρχή για την μείωση την έκανε ο Μολά Μουσταφά για να έρθει ο Καπλανίδης στο 68ο λεπτό να κάνει το 3-2. Στο 71ο ο Θεοδωρίδης με σουτ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 3-3 με το ματς να παίρνει φωτιά. Η ισοφάριση θα «ταρακουνήσει» τους γηπεδούχους και για περίπου δέκα λεπτά θα είναι συνέχεια στα αντίπαλα καρέ. Ο Λεβεντέλης αλλά και ο Χατζητουλούσης δεν θα μπορέσουν να σκοράρουν, κάτι που πέτυχε ο Βοργιατζίδης στο 80ο λεπτό που ήταν και το τελικό 4-3 μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς ΠΑΟΚ Κομοτηνής προς τον δεύτερο βοηθό μιας και θεώρησαν ότι σκόραρε από θέση οφσάιντ.

Παραπονα από τους διαιτητες Δρακίδη, Καραγιάννη και  Μπαλάφα ειχαν οι δυο ομάδες. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι που δεν έδωσε επάνω στον Χατζητουλούση ο Δρακίδης αλλά και για ένα τέρμα που τους ακυρώθηκε στο 64ο λεπτό. Από πλευράς φιλοξενούμενων οι διαμαρτυρίες συνεχίστηκαν ακόμα και πολλά λεπτά που τελείωσε το ματς κυρίως για δυο φάσεις. Για ένα τέρμα του Καπλανίδη στο 53ο λεπτό για οφσάιντ αλλά και για το τέρμα του Κοσμίου που έγινε το 4-3. Η φάση είναι δύσκολη, μπορεί οριακά ο σκόρερ του Κοσμίου να είναι λίγο εκτεθειμένος.

ΠΑΟΚ ΚΟΣΜΙΟΥ (Αιβαζης): Δεληγιάννης, Βοργιατζίδης, Τρίαντος, Αγγέλης, Λεβεντέλης, Γιαπρακτσής(85 Καραμιχαλής), Γαβριήλ(60 Παπασπυρόπουλος), Νάνος(40 Πεσιάδης), Ρουμπιές, Χατζητουλούσης, Ξενάκης

ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Ισαακίδης): Τζικάκης, Αλεξίου, Αχμέτ(46 Γιορτσίδης), Χουσεΐν(46 Γκαραβέλας), Πρίφτης, Θεοδωρίδης, Κελεσίδης(80 Παπαγεωργίου), Μουμίν, Τριανταφυλλίδης(46 Παγκαζίδης), Μολά Μουσταφά, Καπλανίδης