ΕΠΣ Έβρου: «Πέταξε» δυο πολύτιμους βαθμούς ο Ορέστης που ισοφάρισε στο τέλος στο «χιονισμένο» ντέρμπι τον Έβρο Σουφλίου

 

Στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής Ορέστης Ορεστιάδας και Έβρος Σουφλίου μετά από ένα όμορφο αγώνα κάτω από χιόνι έμειναν ισόπαλοι στο  Εθνικό Στάδιο Ορεστιάδας αποτέλεσμα που  αφήνει 5 βαθμούς πίσω τους γηπεδούχους  στο κυνήγι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην  Α΄Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου.

Σύμφωνα με το radioevros,  στο πρώτο ημίχρονο ο Έβρος έχασε καλές ευκαιρίες στο 15′ σε σέντρα σουτ του Πρεπούδη ο Ζλατάνης διώχνει δύσκολα την μπάλα, όπως και  στο 23′ σε απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσομπανούδη. Από εκεί και πέρα ο Ορέστης ήταν καλύτερος έχασε καλή ευκαιρία στο 31′ με τον Δαρβούδη και στο 33′ σε πλασέ του Παρασκευά μετά από σέντρα του Οτέμπερη που μπλόκαρε ο Δουλούδης, με τους φιλοξενούμενους λίγο πριν την ανάπαυλα  να κάνουν το 0-1 με σουτ του  Ασπιώτη μετά από κόρνερ του Βασβάνη!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι μπλε του Χρηστούδη μπήκαν με περισσότερο πάθος και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 58΄με τον Καλυμνιό να σεντράρει και τον Αθ. Ρουσσίδη με κεφαλιά να σκοράρει κάνοντας το 1-1. Το μομέντουμ του αγώνα έλεγε Ορέστης μιας και οι γηπεδούχοι δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες στο 62΄με κεφαλιά του Τζουμακίδη, στο 67′ σε σουτ του Οτέμπερη  και ένα λεπτό αργότερα πάλι με τον Τζουμακίδη που στέλνει την κεφαλιά του άουτ. Νωρίτερα στο 59′ το Σουφλί απείλησε πάλι με τον Ασπιώτη  που έστειλε την μπάλα  στο πρόσωπο (!!!) του Ζλατάνη. Στο 72′ θα έχουμε το 1-2 όταν κακή εκτίμηση του  Πετρόπουλου που δεν διώχνει την μπάλα, ο Τσομπανούδης την κλέβει και την δίνει δεξιά στο Βασβάνη που σεντράρει, ο Ζλατάνης δεν εκτιμάει καλά την πορεία της μπάλας, την χάνει με τον Πρεπούδη στο δεύτερο δοκάρι να κάνει το χλιαρό πλασέ το οποίο περνάει την γραμμή του τέρματος αφού ο Πετρόπουλος για λίγο δεν προλαβαίνει να διώξει. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω έκλεισαν ακόμα πιο ασφυκτικά τον Έβρο στα καρέ του προσπαθώντας να βρουν τρόπο να ισοφαρίσουν πράγμα που έγινε τελικά στο 80′, όταν ο Πετρόπουλος κάνει την σέντρα και ο Αθ. Ρουσσίδης με σουτ σκοράρει το 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα (φώτο από το μπλοκ του Ορέστη Ορεστιάδας).

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Χρηστούδης): Ζλατάνης, Κοτζά (46΄Κώστογλου), Ντινούδης, Τζουμακίδης (73΄Ρουσσίδης), Πετρόπουλος(83′ Τσιτσκάρης), Ζότεφ (65΄Οικονόμου), Δαρβούδης, Παρασκευάς, Ρουσσίδης Αθ, Οτέμπερης, Καλυμνιός

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Σταματάκης): Δουλούδης, Μπάμνιος, Ράλλης, Μπετζέκας, Κουρούδης, Παπαναστασίου, Πρεπούδης (87′ Γιαννακόπουλος), Δροσάκης, Τσομπανούδης (93′ Σιούης), Ασπιώτης( 91′ Τσιουμπανούδης), Βασβάνης  (84′ Λαζίδης)