28.000 ευρώ από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης για προμήθεια αθλητικού υλικού και άλλες 6.000 για μικροφωνικές εγκαταστάσεις στα γήπεδα

 

Σε περίοδο δαπανών για αθλητικού ενδιαφέροντος ζητήματος φαίνεται ότι βρίσκεται ο Δήμος Αλεξανδρούπολης. Έτσι, μετά την προαναγγελία για την δημιουργία του κλειστού γυμναστηρίου τύπου μπαλόνι στην περιοχή όπου θα γίνει και το νέο κλειστό, αλλά και τις επιχορηγήσεις των αθλητικών σωματείων, αποδεικνύεται από το Διαύγεια ότι υπάρχουν και άλλα αθλητικά έξοδα.

Συγκεκριμένα, πριν λίγες ημέρες δημοσιεύθηκε απόφαση για δαπάνη ύψους 28.265 ευρώ για προμήθεια αθλητικού υλικού, χωρίς να διευκρινίζεται ωστόσο τι είδους υλικό είναι αυτό, ποιο ή ποια αθλήματα αφορά και σε ποια ή ποιες αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου θα τοποθετηθεί.

Επιπλέον, με άλλη απόφαση εγκρίνεται η προμήθεια μικροφωνικής εγκατάστασης για το κλειστό γυµναστήριο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”, το Στάδιο “Φώτης Κοσμάς”, το Κλειστό Κολυµβητήριο “Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης” και το Προθερµαντήριο Μαΐστρου έναντι ποσού 6.373 ευρώ.

Δείτε παρακάτω τις δύο αποφάσεις που αναρτήθηκαν στο Διαύγεια την ίδια ημερομηνία (20/2) και φέρουν την υπογραφή του αντιδημάρχου Γιώργου Παντελίδη: