Super League: Πολυβόλο οι νέοι της Ξάνθης που φιλοδώρησαν έξι τέρματα στον Απόλλωνα

 

Πολύ ευκολη νίκη πήραν οι νέοι της Ξάνθης στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής επί τον Απόλλωνα Σμύρνης τον οποίο διέλυσαν με 6-0.

Τα παιδιά του Κώστα Προδρομίτη προηγήθηκαν 2-0 στο ημίχρονο με γκολ στο πρώτο ημίωρο με το τελικό 6-0  να διαμορφώνεται σε ένα 25λεπτο του δευτερου μερους μέχρι το 73′ με τους Ξανθιώτες να ρίχνουν ρυθμούς στο τέλος του αγώνα. Με την νίκη του αυτή ο ΑΟΞ προσπερασε την ΑΕΚ και έφτασε τους 33βαθμούς με τον Απόλλωνα να μένει χαμηλά στους 13 βαθμούς.

Στο 7′ ο Γιανναράκης άνοιξε το σκορ, ενώ με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Αγγελόπουλοςδιπλασίασε τα τέρματα των Ξανθιωτών. Οι γηπεδούχοι δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και πέτυχαν άλλα τέσσερα γκολ στο δεύτερο μέρος. Ο Ιωάννου πήρε τη σκυτάλη του σκοραρίσματος, ο Πατσιώρας ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ, βρίσκοντας δίχτυα δις, ενώ το τελικό 6-0 διαμορφώθηκε από τον Γιανναράκη στο 72′.

ΞΑΝΘΗ: Ζουρνατζίδης, Πεταλωτής, Γιανναράκης, Χασάνογλου (60′ Γκατζόγιας), Τριανταφύλλου, Τσάπαρης, Αγγελόπουλος (55′ Γκίκα), Δουλγέρης, Καλογιάννης (46′ Πατσιώρας), Ιωάννου

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σταματίου, Διονέλλης, Παπακωνσταντίνου, Γεωργάκας, Τσαβουλίδης, Κατσάρας, Γιαούπη, Σαχσανίδης, Βλάχος, Μεσσήνης, Καρυμπίδης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Πατσίλης, Μεντί, Σωτηρόπουλος.