Η πρώτη φωτογραφία των αδερφών Κεπεσίδου με την πρώτη τους κοινή κούπα!!!

 

Το απόγευμα του Σαββάτου η Νέα Ιωνία επικράτησε του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ, με τις αδερφές Κεπεσίδου να πανηγυρίζουν από τη πρώτη κιόλας χρονιά που είναι ξανά μαζί στην ίδια ομάδα, την πρώτη τους κοινή κούπα!

Η Νικολίνα Κεπεσίδου το καλοκαίρι ακολούθησε την αδερφή της Μάγδα στο ταξίδι από την Αλεξανδρούπολη στην Αθήνα και πλέον αγωνίζονται στην ίδια ομάδα, την νταμπλούχο πέρυσο Νέα Ιωνία.

Αν και τα πράγματα στο πρωτάθλημα δεν έχουν πάει τόσο καλά με τον ΠΑΟΚ να έχει ξεχωρίσει στην βαθμολογία, στο κύπελλο μίλησε η καρδιά της μόνιμης πρωταθλήτριας τα τελευταία χρόνια και μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στον τελικό, η Νέα Ιωνία αναδείχθηκε τροπαιούχος με γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα.

Με κορυφαία του αγώνα την Μάγδα και την μικρότερη αδερφή της Νικολίνα να βαδίζει στα χνάρια της και να κατακτά τρόπαιο με την πρώτη της συμμετοχή στην ομάδα, οι δυο αδερφές με χαρά φωτογραφήθηκαν gγια λογαριασμό του ThrakiSportS με την κούπα λίγο μετά το τέλος του τελικού και την απονομή.

Μετά τις δηλώσεις της MVP του τελικού, της μεγάλης από τις δύο αδερφές Μάγδας στην ΕΡΤ 3, μίλησε στο ThrakiSportS και η Νικολίνα, την οποία η Μάγδα είχε χαρακτηρίσει στο ThrakiSportS το καλύτερο δώρο που της έχουν κάνει οι γονείς της, για αυτή την ξεχωριστή στιγμή που έζησε.

«Θέλω να πω ότι για εμένα, ήταν μια μοναδική εμπειρία η σημερινή. Ευχαριστώ τις συμπαίκτριες μου και όλο το επιτελείο που μου έδωσαν την ευκαιρία να τη ζήσω.. Όνειρο μου είναι με σκληρή δουλειά τα επόμενα χρόνια να βάλω το λιθαράκι μου, για να πάρει η ομάδα μου ακόμα περισσότερους τίτλους. Ομάδα – οικογένεια από τη μεγαλύτερη μέχρι τη μικρότερη. Ευχαριστώ όσους πίστεψαν και πιστεύουν σε εμένα», ήταν τα σύντομα αλλα περιεκτικά λόγια της Νικολίνας Κεπεσίδου, που στην πρώτη της χρονιά με την φανέλα της Νέας Ιωνίας συμβάλει και αυτή στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Και η σεζόν δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί…