LIVE η Β’ και Γ’ Εθνική: Χαλκηδόνα – Ασπίδα Ξάνθης, Μακεδονικός-ΑΕ Κομοτηνής και ΓΑΣ Κομοτηνή-Ελευθερούπολη

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες της Β’ και Γ’ Εθνικής Ανδρών όπου μετέχουν οι ομάδες της Θράκης. 

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα μπορείτε να πληροφορηθείτε την εξέλιξη στα παιχνίδια της Β’ και Γ’ Εθνικής Ανδρών όπου μετέχουν οι ομάδες της Θράκης.

Ωρα 16:20  Λίγο νωρίτερα για την Α2 Γυναικών η Ασπίδα Ξάνθης ηττήθηκε στο Ρύσιο από την Αναγέννηση με 54-46 (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Ωρα 16:26 Για την Β’ Εθνική Ανδρών η Ασπίδα δίνει ενα πολύ σημαντικό παιχνιδι στην Θεσσαλονίκη, με αντίπαλο την Χαλκηδόνα στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής στον Βόρειο Όμιλο.

Ωρα 16:30  Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής Ανδρών στον Βορρά: Στρατώνι-Αγρίνιο, ΓΣ Φαρσάλων-Ανατόλια,  Ίκαροι Σερρών – Μαχητές Δόξας Πεύκων, Γέφυρα-Ερμής Λαγκαδά, Ευρώπη 86 Πευκοχωρίου-Ελίμεια, Χ. Τρικούπης-Καβάλα, Χαλκηδόνα – Ασπίδα Ξάνθης

Ωρα 16:33  Πριν ξεκινήσουμε τη μετάδοση, θυμίζουμε ότι χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η Σχολή Οδηγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ Α1 Α2 Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:36  Κοντά μας, ανάμεσα στους χορηγούς της μετάδοσης, είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:41  Συνεχίζουμε τους χορηγούς μας με το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός για όλες τις εποχές, 11 χιλιόμετρα μόνο από τον Βόλο. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 16:44 Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:48  Από την πόλη της Κομοτηνής χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι ακόμα οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:51  Χορηγός της μετάδοσης είναι το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 16:54  Για να ολοκληρώσουμε με τους χορηγούς, χορηγός της μετάδοσης είναι «Λεχούδης Τεχνικά Έργα», η οποία είναι μια δυναμική επιχείρηση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων και από το 1977 προσφέρει τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης. Δραστηριοποιείτε στον χώρο τον ιδιωτικών και δημοσιών τεχνικών έργων (εντός Ελλάδος αλλά και στην Βουλγαρία) και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και υποστηρίζει το έργο χρησιμοποιώντας δικά της συνεργεία. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων. Η επιχείρηση εφαρμόζει πρόγραμμα ποιότητας κατασκευής δημοσιών και ιδιωτικών έργων με πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 από αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό(κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 17:01 Έναρξη αγώνα στην Χαλκηδόνα

Ωρα 17:24 Στην Χαλκηδόνα πολύ καλό ξεκίνημα για την Ασπίδα που είναι μπροστά στο σκορ. Τέλος πρωτου δεκαλέπτου Χαλκηδόνα -Ασπίδα Ξάνθης 13-21

Ωρα 17:30  Συνοπτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής στον Β’ Όμιλο Βορρά:ΧΑΝΘ – Ορφέας Ν. Σκοπού, Ευκαρπία – ΜΕΝΤ, Κένταυρος-Καλ. – Απόλλων Καλαμαριάς ,Αστέρας Σίνδου – Μαντουλίδης, Πολύγυρος – Αίας Ευόσμου, Μακεδονικός – ΑΕ Κομοτηνής και ΓΑΣ Κομοτηνή – Ελευθερούπολη.

Ωρα 17:41 Στην Χαλκηδόνα έχουμε λήξη πρωτου μέρους. Η Χαλκηδόνα έκανε την αντεπίθεσή της και μέιωσε καπως το σκορ. Αποτέλεσμα ημιχρόνου Χαλκηδόνα -Ασπίδα Ξάνθης 27-30

Ώρα 17:58 Έναρξη β’ μέρους σε Χαλκηδόνα

Ωρα 18:01 Έναρξη στους περισσότερους αγώνες της Γ’ Εθνικής.

Ωρα 18:14 Στην Κομοτηνή στο 6′ έχουμε ΓΑΣ Κομοτηνή – Ελευθερούπολη 6-9

Ωρα 18:17 Εχουμε ήδη ένα τελικό στην Γ’ Εθνική ΧΑΝΘ-Ορφέας Νέου Σκοπού  94-28!!!

Ωρα 18:21 Τέλος πρωτου δεκαλέπτου στην Κομοτηνη. Κακό θεαμα στο ντερμπι της αγωνιστικής. ΓΑΣ Κομοτηνή – Ελευθερούπολη 11-11

Ωρα 18:22 Στην Χαλκηδόνα έχουμε ανατροπή σκηνικού με τους γηπεδούχους να ανατρεπουν το σκορ και να περνούν μπροστά έχεοντας και την άνοχή των διαιτητών. Μόλις 8 πόντοι σε αυτό το δεκάλεπτο και 18 στις δυο τελευταίες περιόδους σε σχεση με τους 21 στο πρώτο. Τέλος τρίτου δεκαλέπτου Χαλκηδόνα -Ασπίδα Ξάνθης 43-38

Ωρα 18:23  Τέλος πρωτου δεκαλέπτου στην Θεσσαλονίκη. Πολύ καλή η ΑΕΚ είναι πίσω στο σκορ με ένα πόντο. Μακεδονικός-ΑΕ Κομοτηνής 18-17. 

Ωρα 18:51 Τέλους πρωτου μέρους στην Κομοτηνή. Πολύ καλος ο ΓΑΣ είναι μπροστα στο σκορ για ενα πόντο απέναντι στους πρωτοπόρους. Αποτέλεσμα ημιχρονου ΓΑΣ Κομοτηνή – Ελευθερούπολη 30-29

Ωρα 18:53  Τέλος πρωτου μέρους στην Θεσσαλονίκη. Στο -5 η ΑΕΚ  που βαζει δύσκολα στον δυνατό Μακεδονικό. Αποτέλεσμα ημιχρόνου Μακεδονικός-ΑΕ Κομοτηνής 39-34

Ωρα 18:56 Τέλος αγώνα στην Χαλκηδόνα. Δεν τα κατάφερε η Ασπίδα που ωστόσο κράτησε το +4 του πρωτου αγώνα και έχει το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας. Τέλος τρίτου δεκαλέπτου Χαλκηδόνα -Ασπίδα Ξάνθης 63-60

Ωρα 18:59  Πριν ξεκινήσουμε τη μετάδοση για τα δεύτερα ημίχρονα της Γ’ Εθνικής, θυμίζουμε ότι χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η Σχολή Οδηγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ Α1 Α2 Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 19:02 Κοντά μας, ανάμεσα στους χορηγούς της μετάδοσης, είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 19:05  Συνεχίζουμε τους χορηγούς μας με το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός για όλες τις εποχές, 11 χιλιόμετρα μόνο από τον Βόλο. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 19:08  Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 19:10 Έναρξη β’ μερους στην Γ’ Εθνική.

Ώρα 19:13 Από την πόλη της Κομοτηνής χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι ακόμα οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 19:16 Χορηγός της μετάδοσης είναι το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 19:19 Για να ολοκληρώσουμε με τους χορηγούς, χορηγός της μετάδοσης είναι «Λεχούδης Τεχνικά Έργα», η οποία είναι μια δυναμική επιχείρηση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων και από το 1977 προσφέρει τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης. Δραστηριοποιείτε στον χώρο τον ιδιωτικών και δημοσιών τεχνικών έργων (εντός Ελλάδος αλλά και στην Βουλγαρία) και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και υποστηρίζει το έργο χρησιμοποιώντας δικά της συνεργεία. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων. Η επιχείρηση εφαρμόζει πρόγραμμα ποιότητας κατασκευής δημοσιών και ιδιωτικών έργων με πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 από αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 19:20 Στην Κομοτηνή η Ελευθερούπολη ξεφυγε στο σκορ 30-40 στο 26′.

Ώρα 19:22 Τέλος τρίτου δεκαλέπτου στην Θεσσαλονίκη. Πολύ καλή η ΑΕΚ ακολουθεί από κοντά τον Μακεδονικό. Μακεδονικός-ΑΕ Κομοτηνής 55-52. 

Ωρα 19:30 Τέλους τρίτου δεκαλέπτου και στην Κομοτηνή. Πίσω στο σκορ η ομαδα της Κομοτηνής. ΓΑΣ Κομοτηνή – Ελευθερούπολη 42-52

Ώρα 19:34 Τα μεχρι στιγμης αποτελέσματα στο 30′ είναι Κένταυρος Καλλικράτειας-Απόλλων Καλαμαριάς  56-63, Αστέρας Σίνδου-Μαντουλίδης  43-55,  ΑΟ Πολυγύρου-Αίας Ευόσμου 61-55, ΠΣ Ευκαρπίας-ΜΕΝΤ  89-84 (τελικό αποτέλεσμα).

Ώρα 19:40 Τέλος αγώνα στην Θεσσαλονίκη. Πολύ καλή η ΑΕΚ δεν τα καταφερε ωστόσο απεναντι στον Μακεδονικό. Τελικό αποτέλεσμα Μακεδονικός-ΑΕ Κομοτηνής 74-65. 

Ωρα 19:52 Τέλους αγώνα στην Κομοτηνή. Περίπατος στο φιναλε για τους Καβαλιώτες. Τελικό αποτέλεσμαΓΑΣ Κομοτηνή – Ελευθερούπολη 57-77