LIVE από τα Πηγάδια για τη Super League: ΑΟ Ξάνθη – Απόλλων Σμύρνης 2-0 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από τo Xanthi FC Arena των Πηγαδίων και από το ThrakiSportS την εξέλιξη στο παιχνίδι της Ξάνθης με τον Aπόλλων Σμύρνης, στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής της Super League.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερωθείτε για την εξέλιξη στο παιχνίδι Ξάνθη – Απόλλων Σμύρνης για την εικοστή τρίτη αγωνιστική της Super League.

Ώρα 14:15 Πάμε να δούμε πριν αναφερθούμε στα του ματς, τους χορηγούς που βοηθούν τα μέγιστα στο να γίνεται πραγματικότητα αυτή η μετάδοση.

Ώρα 14:20 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 14:26   Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ και για delivery στο τηλέφωνο 25410-62531.

Ώρα 14:31  Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 14:37  Νέος χορηγός της μετάδοσης είναι το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 14:43 Τέλος χορηγός της μετάδοσης   είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ώρα 14:45 Συνολικά 11 φορές έχουν αναμετρηθεί στη Ξάνθη, οι δυο ομάδες έως τώρα, με τις περισσότερες βέβαια να είναι πριν το 2000, και τον ΑΟΞ να είναι το απόλυτο αφεντικό έχοντας 9 νίκες και μόλις 2 ισοπαλίες, όντας αήττητος. Δείτε την προϊστορία με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 14:47 Πολύ σημαντικό παιχνίδι το σημερινό και για τις δύο ομάδες. Η μεν Ξάνθη γιατί μόνο με νίκη θα μπορέσει να αφήσει πίσω της τη ντροπιαστική ήττα από την ΑΕΚ τη περασμένη εβδομάδα και να δείξει ότι όντως κυνηγάει τη πέμπτη θέση, ο δε Απόλλωνας γιατί παραμένει ακόμα κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, όντας προτελευταίος.

Ώρα 14:49 Στον πρώτο γύρο ο Απόλλωνας στο παιχνίδι με τον ΑΟΞ είχε κάνει τη παρθενική του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, και δεδομένης της παρουσίας του Γιώργου Κασναφέρη στην Αθηναϊκή ομάδα σε αρκετούς φίλους της Ξάνθης έχουν γεννηθεί τις τελευταίες μέρες εύλογες απορίες σχετικά με το σημερινό ματς.

Ώρα 14:51 Η αρχική ενδεκάδα του Μίλαν Ράσταβατς απαρτίζεται από τους: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδη, Σιλά, Λισγάρα, Σβάρνα, Καμαρά, Μεχία, Τζουρίτσκοβιτς, Μπούλα, Μπρίτο, Γέντρισεκ.

Ώρα 15:53 Από την άλλη ο Γιώργος Παράσχος παρατάσσει την ομάδα του με τους: Τζόβιτς, Κοντοέ, Κύργια, Ναδάλες, Στόουκς, Κονέ, Ζησόπουλο, Αλμπάνη, Μενδρινό, Παπάζογλου, Στάθη.

Ώρα 14:57 πρώτος διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης ορίστηκε ο Μανώλης Σκουλάς από την ΕΠΣ Θεσσαλίας, με πρώτο βοηθό τον Αλέξανδρο Γρεβένη και δεύτερο τον Ράινχαρτ Μπουξμπάουμ από τις ΕΠΣ Χαλκιδικής και Ανατολικής Αττικής αντίστοιχα. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Σταύρος Μάνταλος από τον σύνδεσμο της Καβάλας.

Ώρα 14:59 Τώρα η είσοδος των δύο ομάδων και της διαιτητικής τριπλέτας στο γήπεδο.

1′ Σέντρα στα Πηγάδια!

14′ Ευκαιρία για την Ξάνθη όταν σε φάουλ του Ντουρίτσκοβιτς, ο Ζησόπουλος παίρνει την κεφαλιά και λίγο έλειψε να βάλει αυτογκόλ.

18′ Κίτρινη στον Στόουκς για θέατρο

31′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα, όταν σε σέντρα του Κονέ ο Στόουκς κάνει προβολή από τη μικρή περιοχή και αστοχεί από κοντά.

32′ Κίτρινη στον Μεχία.

41′ Μακρινό σουτ του Λισγάρα η μπάλα αουτ

45′ Λήξη πρώτου μέρους. Μέτριος ο ΑΟΞ μέχρι στιγμής. Αποτέλεσμα ημιχρόνου ΑΟ Ξάνθης-Απόλλων Σμύρνης 0-0

Ώρα 15:47 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 15:48   Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ και για delivery στο τηλέφωνο 25410-62531.

Ώρα 15:51  Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 15:55  Νέος χορηγός της μετάδοσης είναι το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 15:58 Τέλος χορηγός της μετάδοσης   είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ώρα 16:01 Έναρξη β’ μέρους.

46′ Ο Τριάδης αντί του Κίκε για την Ξάνθη.

47′ Καλή φάση για τον ΑΟΞ όταν το διαγώνιο σουτ του Μπρίτο μπλοκάρει ο Τσόβιτς.

51′ Κίτρινη στον Μπαξεβανίδη.

54΄Κίτρινη στον Μενδρινό.

55′ Γκοοολ για την Ξάνθη. Σε κόρνερ του Τριάδη ο Λισγάρας με κεφαλιά ανοίγει το σκορ. ΑΟ Ξάνθης-Απόλλων Σμύρνης 1-0

56′ Αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Κάστρο αντί του Μπρίτο.

61′ Κίτρινη στον Λισγάρα

67′ Στη θέση του Κοντοέ ο Σιατραβάνης για τον Απόλλωνα.

78′ Γκοολ για την Ξάνθη. Από φαουλ του Ντουρίτσκοβιτς η μπάλα περνά απ’ όλους, βρίσκει λίγο στον Αλμπάνη που στελνει την μπαλα  στα δίχτυα της ομάδας του. ΑΟ Ξάνθης-Απόλλων Σμύρνης 2-0

85′ Μελιόπουλος αντί Ντουρίτσκοβιτς για την Ξάνθη και για τον Απόλλωνα Ντεβέσα αντί Κονε.

90+3′ Λήξη αγώνα. Σημαντική νίκη για την Ξάνθη που ανεβαινει στην πέμπτη θεση μαζί με τον Πανιώνιο. Τελικό αποτέλεσμα ΑΟ Ξάνθης-Απόλλων Σμύρνης 2-0