Γ’ Εθνική: Επώνυμες παρουσίες και από τους γειτονικούς νομούς στο ξανθιώτικο ντέρμπι Ορφέα – Αβάτου

 

Επώνυμες παρουσίες ακόμα και από γειτονικούς νομούς είχαμε το απόγευμα του Σαββάτου στο επεισοδιακό ξανθιώτικο ντέρμπι ανάμεσα στον Ορφέα Ξάνθης και τον Άρη Αβάτου.

Όπως μαρτυρά η φωτογραφία, στην αναμέτρηση παραβρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης και μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ Γιώργος Πανίδης, όπως άλλωστε είχε συμβεί και στον πρώτο γύρο.

Δίπλα του ήταν ο πρόεδρος του ΑΟ Ξάνθη Άρης Πιαλόγλου. Στην Ξάνθη βρέθηκε όμως και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης (δεξιά στην φωτογραφία).

Από τον ΑΟ Ξάνθη, όμως είχαμε κι άλλες παρουσίες στο γήπεδο του ΑΟΞ, αφού στο γήπεδο βρέθηκαν ο Νίκος Επιτρόπου, αλλά και ο τεχνικό διευθυντής Γιάννης Παπαδημητρίου με τον Σάκη Γκαραβέλη, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του «Μαχητή».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αδερφός του Βασίλης Γαβριηλίδης ήταν παρατηρητής διαιτησίας στην αναμέτρηση και θα έχει μεγάλη σημασία να δούμε τι θα γράψει στην έκθεσή του.

Υπενθυμίζεται ότι η τριπλέτα στο ξανθιώτικο ντέρμπι ήταν επίσης από την Ξάνθη, ωστόσο υπήρξαν πολλά παράπονα, ιδίως από την ομάδα του Αβάτου.