Γ’ Εθνική: Επώνυμες παρουσίες και από τους γειτονικούς νομούς στο ξανθιώτικο ντέρμπι Ορφέα – Αβάτου

 

Επώνυμες παρουσίες ακόμα και από γειτονικούς νομούς είχαμε το απόγευμα του Σαββάτου στο επεισοδιακό ξανθιώτικο ντέρμπι ανάμεσα στον Ορφέα Ξάνθης και τον Άρη Αβάτου.

Όπως μαρτυρά η φωτογραφία, στην αναμέτρηση παραβρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης και μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ Γιώργος Πανίδης, όπως άλλωστε είχε συμβεί και στον πρώτο γύρο.

Δίπλα του ήταν ο πρόεδρος του ΑΟ Ξάνθη Άρης Πιαλόγλου. Στην Ξάνθη βρέθηκε όμως και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης (δεξιά στην φωτογραφία).

Από τον ΑΟ Ξάνθη, όμως είχαμε κι άλλες παρουσίες στο γήπεδο του ΑΟΞ, αφού στο γήπεδο βρέθηκαν ο Νίκος Επιτρόπου, αλλά και ο τεχνικό διευθυντής Γιάννης Παπαδημητρίου με τον Σάκη Γκαραβέλη, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του «Μαχητή».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αδερφός του Βασίλης Γαβριηλίδης ήταν παρατηρητής διαιτησίας στην αναμέτρηση και θα έχει μεγάλη σημασία να δούμε τι θα γράψει στην έκθεσή του.

Υπενθυμίζεται ότι η τριπλέτα στο ξανθιώτικο ντέρμπι ήταν επίσης από την Ξάνθη, ωστόσο υπήρξαν πολλά παράπονα, ιδίως από την ομάδα του Αβάτου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here