Γ’ Εθνική: Η απάντηση του Ορφέα Ξάνθης για το ντέρμπι με το Άβατο, τις αμφισβητούμενες φάσεις και τον τελικό Κυπέλλου

 

Μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις του Άρη Αβάτου, ήταν η σειρά του Ορφέα Ξάνθης να απαντήσει με δική του ανακοίνωση που εξέδωσε την Κυριακή ο Μπάμπης Χατζημεστής.

Ο ιδιοκτήτης του Ορφέα δεν έδρασε εν θερμώ μετά το ματς και περίμενε να έρθει στη δημοσιότητα το βίντεο του αγώνα, ώστε να διαφωτιστεί το φίλαθλο κοινό σχετικά με τις αμφισβητούμενες φάσεις του αγώνα, κάτι που έκανε και ο ίδιος.

Μετά το παραπάνω, κοινοποίησε στη σελίδα που διατηρεί η ομάδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το βίντεο της αναμέτρησης, και έγραψε: «Προς το φίλαθλος κοινό της Ξάνθης, για την αποκατάσταση της αλήθειας και όχι των εντυπώσεων».

Ο ίδιος ο Μπάμπης Χατζημεστής ανέφερε στο ThrakiSportS σε σχέση και με τις ανακοινώσεις του Άρη Αβάτου: «Για τον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης δεν έχω να σχολιάσω κάτι, από τη στιγμή που η ΕΠΣ έχει βγάλει προκήρυξη και συμφωνήθηκε η έδρα. Το μόνο που μπορώ να πω, είναι ότι αν γίνει οποιαδήποτε αλλαγή από ότι συμφωνήσαμε, εμείς σαν Ορφέας είμαστε έτοιμοι να αντιδράσουμε. Όσο για το χθεσινό ματς, τι να πω, το βίντεο τα λέει όλα. Το αν αδικήθηκε ή όχι ο Άρης Αβάτου το δείχνει το βίντεο, και δε θέλω να μιλήσω για κάποια πράγματα που έγιναν μετά το παιχνίδι στα αποδυτήρια».