ΕΠΣ Έβρου: Τέλος ο Αποστολίδης από την Νίψα! Γνωστός αμυντικός με πάνω απο 100 συμμετοχές στην Α’ Εθνική ο διάδοχός του

 

Αλλαγές στον πάγκο είχαμε παραμονή του αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στην ΠΑΕ Νίψας αφού την θέση του Δημήτρη Αποστολίδη θα πάρει ο Κύριλλος Καλλιμάνης που επιστρεφει μετά από χρόνια στην Νίψα αλλά και στους πάγκους.

Ο Αποστολίδης πέρυσι οδήγησε την Νίψα στην άνοδο μετά από 5 χρόνια στην Α’ κατηγορία, με τον 49χρονο πρωην προπονητή της ΠΑΕ Θράκης και γνωστό παλαίμαχο αμυντικό για την θητεια στο πρωταθλημα της Α Εθνικής με Πανσερραικό, Kαστορια και Καβάλα Κύριλλο Καλλιμάνη (φώτο δεξιά) να είναι ο αντικαταστάτης του και να κάνει ντεμπούτο εναντίον στον πάγκο εναντίον του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Ο Καλλιμάνης  στο παρελθόν ήταν προπονητής παίκτης στην ΠΑΕ Θρακη, αλλα και σε Ανθεια, Καππαδοκία και παλιότερα στην Νίψα και πάλι

Η ανακοίνωση της Νίψας: «Η Π.Α.Ε. Νιψας ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ. 

Η Π.Α.Ε. Νιψας ευχαριστεί τον Δημήτρη ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ για όσα προσέφερε στην ομάδα μας και του εύχεται καλή συνέχεια τόσο στην προσωπική, επαγγελματική όσο και στην ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία. 

Η διοίκηση της Π.Α.Ε. Νιψας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση πως νέος προπονητής στην ομάδα μας αναλαμβάνει ο Κύριλλος ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ, τον οποίο καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες!!!»