Ασημένιος ο Μάρκος Γκούρλιας τρέχοντας στην βροχή των Τρικάλων στα 10χλμ Ανωμάλου Δρόμου

 

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Μάρκος Γκούρλιας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο αγώνισμα των 10χλμ. των ανδρών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανωμάλου Δρόμου, που φιλοξενήθηκε στα Τρίκαλα.

Στο συγκεκριμένο αγώνισμα συμμετείχαν όλοι οι Έλληνες ελίτ δρομείς και ο Κώστα Γκελαούζος έκανε το νταμπλ καθώς μετά από το Μαραθώνιο κέρδισε και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου τερματίζοντας σε 31 λεπτα και 1 δευτερόλεπτο.

Ο αγώνας πάντως ήταν δυνατός, αφού ο Μάρκος Γκούρλιας κόντραρε τον Γκελαούζο σε όλη τη διαδρομή για να τους χωρίζει τελικά μια διαφορά πέντε δευτερολέπτων (31:01 έναντι 31:06) με τον Νίκο Φράγκου να είναι τρίτος (31:16).

Στην τέταρτη θέση και οριακά εκτός βάθρου έμεινε ο Αλεξανδρουπολίτης δρομέας του ΑΟ Μυκόνου Δήμος Μαγγίνας. Ο Μπάμπης Βούλκος, επίσης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, κατέλαβε την 66η θέση με χρόνο 36 λεπτά και 41 δευτερόλεπτα.

Στην φωτογραφία ο τερματισμός του Γκούρλια στην δεύτερη θέση του αγώνα που φιλοξενήθηκε στα Τρίκαλα. Σε επόμενη ανάρτηση τα αναλυτικά αποτελέσματα και των υπόλοιπων Θρακιωτών που συμμετείχαν στον αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here