Ασημένιος ο Μάρκος Γκούρλιας τρέχοντας στην βροχή των Τρικάλων στα 10χλμ Ανωμάλου Δρόμου

 

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Μάρκος Γκούρλιας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο αγώνισμα των 10χλμ. των ανδρών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανωμάλου Δρόμου, που φιλοξενήθηκε στα Τρίκαλα.

Στο συγκεκριμένο αγώνισμα συμμετείχαν όλοι οι Έλληνες ελίτ δρομείς και ο Κώστα Γκελαούζος έκανε το νταμπλ καθώς μετά από το Μαραθώνιο κέρδισε και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου τερματίζοντας σε 31 λεπτα και 1 δευτερόλεπτο.

Ο αγώνας πάντως ήταν δυνατός, αφού ο Μάρκος Γκούρλιας κόντραρε τον Γκελαούζο σε όλη τη διαδρομή για να τους χωρίζει τελικά μια διαφορά πέντε δευτερολέπτων (31:01 έναντι 31:06) με τον Νίκο Φράγκου να είναι τρίτος (31:16).

Στην τέταρτη θέση και οριακά εκτός βάθρου έμεινε ο Αλεξανδρουπολίτης δρομέας του ΑΟ Μυκόνου Δήμος Μαγγίνας. Ο Μπάμπης Βούλκος, επίσης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, κατέλαβε την 66η θέση με χρόνο 36 λεπτά και 41 δευτερόλεπτα.

Στην φωτογραφία ο τερματισμός του Γκούρλια στην δεύτερη θέση του αγώνα που φιλοξενήθηκε στα Τρίκαλα. Σε επόμενη ανάρτηση τα αναλυτικά αποτελέσματα και των υπόλοιπων Θρακιωτών που συμμετείχαν στον αγώνα.