Οι Αρειανοί που έζησαν από τα VIP της Τούμπας τα γεγονότα της μη έναρξης του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

 

Το μεγάλο ντέρμπι της Super League ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό δεν ξεκίνησε ποτέ, μετά τον τραυματισμό του προπονητή του Ολυμπιακού λίγο πριν την έναρξη του αγώνα από ρίψη αντικειμένου – και συγκεκριμένο ενός ρολό χαρτιού ταμειακής μηχανής, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο Γκαρσία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και το στάδιο σιγά σιγά ξεκίνησε να αδειάζει από τις 30.000 κόσμου που είχε, καθώς έγινε αντιληπτό ότι το ντέρμπι δεν επρόκειτο να ξεκινήσει ποτέ. Στην εξέδρα βρέθηκαν και αρκετοί Θρακιώτες και ανάμεσά τους και κάποιοι που δεν είναι ούτε ΠΑΟΚ ούτε Ολυμπιακός.

Τα αδέρφια Ηλίας και Γιάννης Κοτόπουλος, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Άρη Αβάτου δηλαδή, ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία. Βρέθηκαν με προσκλήσεις στα vip του γηπέδου  μαζί με έναν ακόμα φίλο τους από την Ξάνθη, με σκοπό να απολαύσουν ένα όμορφο παιχνίδι ανάμεσα σε δυο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Αντί αυτού έγιναν μάρτυρες των γεγονότων της αναβολής (ή ματαίωσης, αυτό θα φανεί στην συνέχεια) του ντέρμπι και άσχημων σκηνών έξω από το γήπεδο, όπου αποχωρήσαντες φίλοι του ΠΑΟΚ συγκρούονται με την Αστυνομία. Η φωτογραφία πριν προφανώς συμβούν όλα αυτά ανέβηκε από τους ίδιους στα social media.